CFR CLUJ – FCSB 1-1 în etapa a 7-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB şi CFR Cluj au remizat, duminică, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 7-a din play-off Liga 1. Astfel, toate cele patru meciuri dintre cele două echipe jucate în acest sezon s-au terminat cu acelaşi rezultat.

29 apr. 2018, 19:34
CFR CLUJ – FCSB 1-1 în etapa a 7-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB şi CFR Cluj au început cu teamă derby-ul, astfel că oaziile de poartă au fost rare în prima repriză, cea mai importantă venind în minutul 24, după o combinație spectaculoasă între Man și Budescu. Tânărul atacant al celor de la FCSB a trimis mingea în plasa laterală a porții apărate de Arlauskis.  CFR Cluj a încercat să speculeze fazele fixe, având o șansă bună în minutul 38. Vinicius a câștigat duelul aerian după un corner executat de Ciprian Deac, dar  a trimis la Țucudean, aflat în ofsaid.

Partea secundă a fost una mai animată. Nicolae Dică a mutat primul, i-a introdus pe Alibec și Teixeira în locul lui Gnohere și Budescu. Schimbarea câștigătoare a făcut însă Dan Petrescu: Mailat în locul lui Țucudean. O mutare la prima vedere de neînțeles. CFR trebuia să marcheze și scoate principala gură de joc. „Bursucului” i-a ieșit. Tânărul adus de la Timișoara a pasat decisiv la golul superb marcat de Djokovic, apoi a mai avut o serie de incursiuni excelente. Dică a improvizat. A trimis oamenii înalți în preajma careului advers. O greșeală la mijlocul terenului făcută de Deac, mână moartă astăzi, a fost suficientă. Planic a trimis necruțător, cu sânge rece, peste Arlauskis, repetând obsesiv același tipar al meciurilor directe.

FCSB – CFR CLUJ 1-1 (0-0)

Au marcat: PLANIC 90+1 VIDEO / DJOKOVIC 74 VIDEO

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Găman, Planic, Momcilovic – Pintii, L. Filip (83 Fl. Coman) – Man, Budescu (68 Teixeira), Fl. Tănase – Gnohere (58 Alibec). Antrenor: Nicolae Dică.

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, K. Boli, Camora – Hoban (86 A. Mureşan), Djokovic, Culio – Deac (90+4 Costache), Țucudean (73 Mailat), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu.