FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Gigi Becali anunţă că revine pe stadion şi promite că arena va fi plină la toate meciurile

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României. Derby-ul cu Dinamo din etapa a doua este programat pe 22 iulie.

11 iul. 2023, 17:49
FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Gigi Becali anunţă că revine pe stadion şi promite că arena va fi plină la toate meciurile

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Derby-ul din etapa a doua cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând, potrivit digisport.ro.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Derby-ul de tradiţie al Ligii 1, programat în etapa a 2-a, pe 22 iulie, se va disputa pe arena refăcută din Ghencea, în ciuda opoziţiei suporterilor CSA Steaua.

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua. Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.
Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB – Dinamo. „Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun! Să te mândreşti că stai lângă Becali”
După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali. „În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Ultraşii Stelei, mesaj clar în nouă oraşe din România şi unul din Bulgaria
Ultraşii Stelei au avut un mesaj clar în nouă oraşe din România şi chiar şi în unul din Bulgaria. Suporterii din Peluza Sud cer ca, dintre echipele de club din România, doar CSA să evolueze pe noul Stadion Steaua.

Cerinţa fanilor vine după ce există informaţii conform cărora partida din etapa a doua a Ligii 1, FCSB – Dinamo, ar putea avea loc pe noul „Ghencea”, în contextul în care echipa lui Gigi Becali nu poate juca pe Arena Naţională, din cauza unor concerte.

Urziceni, Otopeni, Arad, Suceava, Buzău, Focșani, București, Hunedoara și Bacău şi Sofia sunt oraşele unde ultraşii echipei Armatei au venit cu bannere împotriva venirii FCSB pe Ghencea.

„Doar Steaua în Ghencea!”, e mesajul pe care ultraşii din Peluza Sud l-au „împrăştiat” în mai multe oraşe din ţară. „Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, scria, de asemenea, pe un banner afişat în faţa Palatului Parlamentului.

Fanii CSA Steaua depun şi plângeri penale la DNA împotriva lui Gigi Becali şi Marcel Ciolacu. Membrii Peluzei Sud au transmis un mesaj pe Facebook, în care fac apel să depună plângere la DNA cât mai mulţi suporteri.

Opriţi abuzurile! Completaţi această cerere şi depuneţi-o la DNA fizic, prin poştă sau pe email cu semnătură electronică pe adresa [email protected]”, a fost mesajul transmis de Peluza Sud pe contul ei de Facebook.

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Mi-e dor de Ghencea!”
Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că îi este dor să vadă un meci chiar de pe arenă.

Gigi Becali susţinea astăzi că are încredere totală în Marcel Ciolacu. Patronul de la FCSB a spus că este dispus să îl invite pe primul ministru pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va desfăşura în Ghencea.

„Eu nu ştiu nimic la ora aceasta. Trebuie să aşteptăm răspuns. Ştiu că Ciolacu s-a impus. Să vedem dacă se ţine de cuvânt, până acum am văzut că a fost om de treabă.
Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine la meci, dacă se joacă în Ghencea. Eu sunt ca şi tatăl lui. Mi-e dor de Ghencea, dar asta e situaţia.

Stadionul ”Gheorghe Hagi“ din Constanța va fi demolat. În locul lui va fi construit un complex sportiv cu o capacitate de peste 18.000 de locuri

Nu au cum să o ţină aşa. Curtea de Conturi e pe capul lor. Banii cheltuiţi nu au justificare. Poate să joace şi Hagi, de ce să nu joace. E stadion românesc. Să-şi aşleagă, Arena Naţională, Ghencea, el de ce să nu joace”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea: „Stadionul se va umple la fiecare meci”

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea. Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit o primă reacţie după ce a aflat că echipa sa va juca din nou în Ghencea.

Patronul celor de la FCSB este convins că stadionul din Ghencea va fi plin la fiecare meci disputat de echipa sa şi l-a felicitat pe Marcel Ciolacu, premierul României:

„Da? (n.n. știați că FCSB va juca în Ghencea?) Acum aflu, de la voi! Ciolacu este de felicitat, pentru că a avut bărbăție și a pus piciorul în prag. El merită felicitările! Mă așteptam că se va rezolva, pentru că a fost o anomalie ceea ce s-a întâmplat.

Publicul Stelei este acolo în Drumul Taberei, în Militari, iar stadionul din Ghencea se va umple la fiecare meci”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Derby-ul cu Dinamo din etapa a doua este programat pe 22 iulie. FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

„În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.