FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României! Prima reacţie a lui Gigi Becali

FCSB a informat FRF că nu va putea disputa, miercuri, meciul cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României. Astfel, gruparea lui Gigi Becali pierde la "masa verde" cu 0-3 și părăseşte competiția!

25 oct. 2021, 18:28
FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României! Prima reacţie a lui Gigi Becali

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României! FCSB a informat FRF că nu va putea disputa, miercuri, meciul cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României. Astfel, gruparea lui Gigi Becali pierde la „masa verde” cu 0-3 și părăseşte competiția!

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României

FCSB a anunțat deja FRF că nu are posibilitatea să joace partida cu FC Voluntari, programată, miercuri, de la 21:00. Conform regulamentului, partidele din Cupa României nu se pot reprograma! „Dacă am anunțat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicații”, a spus
Gigi Becali, patronul lui  FCSB, pentru ProSport. „Am fost și eu sunat în urmă cu câteva momente ca să mi se spună să schimb programul. A primit hârtie oficială că nu se joacă meciul cu FCSB. Urmează să schimb total programul, deoarece ar fi trebuit ca mâine să intrăm în cantonament”, a confirmat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari.

Mihai Stoica, manager general FCSB, după ce Gigi Becali şi-a îndemnat jucătorii să nu se vaccineze anti-Covid: „Avem 23 de persoane infectate. Nu avem 13 jucători apţi.”

Mihai Stoica anunțase vinerea trecută că FCSB se află în imposibilitatea de a susține următoarele două jocuri oficiale, cu FC Farul (ieri) și cu FC Voluntari (miercuri). Dacă partida cu dobrogenii a fost amânată, protocolul la Cupa României nu prevede această posibilitate, astfel că o echipă care nu poate disputa un joc îl va pierde la „masa verde”.

Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

FCSB a cerut joi amânarea meciului cu FC Farul, programat inițial pentru data de 24 octombrie, la ora 20:30, după ce a rămas la un moment dat cu doar 12 jucători apți de joc, doi dintre aceștia fiind portari. La o zi distanță, LPF a acceptat solicitarea vicecampioanei și a reprogramat jocul pentru joi, 4 noiembrie.