Mihai Stoica, manager general FCSB, după ce Gigi Becali şi-a îndemnat jucătorii să nu se vaccineze anti-Covid: „Avem 23 de persoane infectate. Nu avem 13 jucători apţi.”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat joi că gruparea nu are 13 jucători apţi pentru următorul meci, din cauza infectărilor cu SARS-COV-2 şi a accidentărilor, el menţionând că în total sunt 23 de persoane testate pozitiv cu covid-19.

21 oct. 2021, 18:47
Mihai Stoica, manager general FCSB, după ce Gigi Becali şi-a îndemnat jucătorii să nu se vaccineze anti-Covid: „Avem 23 de persoane infectate. Nu avem 13 jucători apţi.”

Mihai Stoica susţine că FCSB nu doreşte amânarea meciului din weekend cu Farul Constanţa, dar spune cî situaţia de la echipa patronată de Gigi Becali este dramatică, nu mai puţin de 23 de persoane fiind pozitive la Covid, incluzând atât jucători, cât şi membri ai staffului.

„Avem 17 pozitivi la prima echipă, opt jucători şi nouă membri ai stafului tehnic şi administrativ, şase jucători la academie şi o să vedem ce mai arată testele. Cei şase de la a doua nu sunt pe liste. Panţîru revine în 2022, Coman revine în decembrie. Nici vorbă că vrem amânarea pentru că avem accidentaţi. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni. Miron şi Tănase s-au accidentat. Miron nu va juca trei săptămâni. Am înţeleg că meciul se va amâna pentru 4 noiembrie. Dacă LPF interpretează regulamentul la fel ca cei de la Farul atunci noi pierdem meciul 3-0.

Citeşte şi: Gigi Becali despre vaccinare. „Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccinez!”

Noi un încercăm subterfugii, încercăm să putem juca acest meci. Chiar credeţi că ne sacrificăm Cupa României aşa? E o situaţie dramatică, sunt 23 de persoane pozitive. Poţi să treci pe lista B alţi jucători, dar trebuie să ai jucători. Noi nu avem 11 jucători. Avem 11 jucători, nu doi portari.  Noi ce am putea să trecem pe lista B sunt toţi din focar”, a spus Stoica la Digi Sport.

FC Farul a cerut public, joi, ca LPF să anunţe dacă meciul cu FCSB, din acest weekend, va avea loc conform programului, având în vedere informaţiile cu privire la cazurile de infectare cu coronavirus de la gruparea bucureşteană.

Echipa constănţeană are programat meciul cu FCSB duminică, la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii: „Credeam că sunt cel mai deștept din lume!”