BOMBĂ în LIGA 1! Probleme GRAVE în actele FCSB. Gigi Becali, în stare de şoc: „Poate să ajungă la DESFIINŢARE!”

FCSB vrea să blocheze la TAS promovarea celor de la CSA Steaua în primele două ligi din România, dar Adrian Bumbescu susţine că Florin Talpan, juristul cluibului Armatei, a găsit probleme grave în actele grupării patronate de Gigi Becali.

08 iul. 2020, 12:34
BOMBĂ în LIGA 1! Probleme GRAVE în actele FCSB. Gigi Becali, în stare de şoc: „Poate să ajungă la DESFIINŢARE!”

FCSB și CSA Steaua continuă războiul, iar Adrian Bumbescu a declarat la Pro X că echipa lui Gigi Becali ar putea avea probleme mari.

Gigi Becali, din nou în INSTANŢĂ. Veste TERIBILĂ pentru patronul FCSB: „Nu mai are nicio şansă!”

„Cei de la FCSB nu au sorți de izbândă. Văd că sunt porniți pe CSA Steaua, dar noi vom promova pe căi legale. Să nu uite că și ei jucat în Ghencea și nu e bine ce fac. Acum nu cred că vor putea să joace pentru că nu sunt bine primiți având în vedere atitudinea asta. Nu e colegial ce fac. Dar noi mergem pe drumul nostru, chiar dacă ei au răutate și mentalitatea asta. E problema lor ce fac. D-asta sunt unde sunt. Va fi din ce în ce mai rău, chiar dacă nu le doresc asta”, a declarat Adrian Bumbescu.

Dezvăluire ŞOC despre STEAUA 86. „I-am dat lui Bumbescu un picior în gură de n-a ştiut cu ce l-am lovit! Era direct pe jos!”

„Poate o să ajungă și ei la desființare, având în vedere ce probleme a descoperit Florin Talpan. Nici acolo nu sunt actele prea în regulă. Situația e mult mai gravă decât se știe, dar FRF pune obstacole”, a mai spus Adrian Bumbescu.