Dezvăluire ŞOC despre STEAUA 86. „I-am dat lui Bumbescu un picior în gură de n-a ştiut cu ce l-am lovit! Era direct pe jos!”

Florentin Marinescu, fostul preparator fizic al Stelei din anii '80, când echipa roş-albastră a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a povestit un episod şocant care s-a petrecut după meciul cu Kuusysi Lahti, disputat în Finlada.

04 iun. 2020, 08:02
Dezvăluire ŞOC despre STEAUA 86. „I-am dat lui Bumbescu un picior în gură de n-a ştiut cu ce l-am lovit! Era direct pe jos!”

Steaua se întorcea din Finlanda, după meciul cu Kuusysi Lahti, iar Adrian Bumbescu a început să glumească în avion cu Florentin Marinescu, lovindu-l cu pumnii și palmele. Preparatorul fizic a reacționat imediat și l-a lovit pe fotbalist!

Helmut Duckadam dezvăluie salariul primit de la Gigi Becali. Ce pensie militară are „Eroul de la Sevilla”

„Bumbescu o lua ca o șmecherie ceea ce făcea. Mă lovea, mă hârjonea… Când am fost prezentat la Steaua eu i-am explicat lui, dar și celorlalți care sunt regulile mele. Și el a sărit imediat. „Cum, domne, că noi suntem Bumbescu, Iovan și Bărbulescu. Ce ne facem?”. Și le-am zis să-și vadă de treabă. În fine, mă tot lovea, îmi mai dădea câte un pumn. Și i-am zis la un moment dat: „Gata! Nu-mi plac glumele fizice. S-a terminat. Sunt neatent și te lovesc!”. Apoi l-am avertizat că e ultima dată când nu reacționez. „Prima dată când ai să mai faci asta n-o să-ți placă. Uită-te în ochii mei!”, a spus Florentin Marinescu pentru GSP.

Duckadam povesteşte cum s-a intimidat în faţa lui Ceauşescu după câştigarea Cupei Campionilor cu Steaua

„După meciul cu Kuusysi Lahti, am bătut 1-0, în avion veselie mare. M-am dus la jucători în spatele avionului, am băut cu ei un pahar de whisky și după ce-am plecat el m-a lovit în spate pe culoarul avionului. Când m-am întors, el era în picioare, i-am dat un picior în gură! O palmă cu piciorul! I-am dat cu piciorul în obraz și a căzut direct pe jos… El repede „Să moară mama! Cu ce-a dat în mine? Cu ce m-a lovit?. Nu și-a dat seama cu ce l-am lovit! De atunci n-a mai făcut nicio glumă cu mine”, a mai spus Florentin Marinescu.