FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO: 1-0. Victorie în prelungiri! Luptă strânsă la titlu în Liga 1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

07 mart. 2021, 22:30
FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO: 1-0. Victorie în prelungiri! Luptă strânsă la titlu în Liga 1

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO UPDATE: 1-0. FCSB a câștigat meciul cu Gaz Metan din etapa 26 a Ligii 1 grație unui gol reușit de Florin Tănase (26 de ani) în minutele de prelungire, la singurul șut pe spațiul porții al roș-albaștrilor.

FCSB ajunge la 57 de puncte și își recapătă poziția de lider, ocupată de CFR Cluj până la acest meci.

Lupta pentru Liga 1 devinte tot mai strânsă. FCSB vine la partida cu Gaz Metan Mediaș după două victorii consecutive, 1-0 cu Chindia Târgoviște și 2-0 cu FC Botoșani, rezultate ce au pus punct perioadei mai puțin faste din prima jumătate a lunii februarie, când echipa lui Toni Petrea a pierdut trei jocuri la rând, 0-1 cu Academica Clinceni, Dinamo, în Cupă, și Hermmannstadt. Victoria cu formaţia din mediaş este însă obligatorie pentru că adversarele la titlu şi-au adăugat în clasament toate cele trei puncte în această etapă.

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE STREAM pe Digi sport 1

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș traversează o formă diametral opusă. Echipa lui Mihai Teja, fost antrenor, timp de șase luni, la FCSB, are patru înfrângeri consecutive în toate competițiile, 0-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu în Cupă, 1-2 cu Botoșani, 0-1 cu CFR Cluj și 1-2 cu UTA, rezultate ce au redus aproape la zero șansele de calificare în play-off.

În prima confruntare dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș din acest sezon, ”roș-albaștrii” s-au impus greu, cu 3-2, datorită unui gol marcat de Sergiu Buș în minutul 90, din penalty.

FCSB – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE STREAM, echipele probabile

FCSB: Vlad – Haruț, Ov. Popescu, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu
Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – de Moura, Baco, Yuri, Velisar – Deaconu, Francisco, Chamed – Ze Manuel, Nițu, Valente

Înaintea meciului direct, FCSB este pe locul doi în Liga 1, cu 54 de puncte, trei în în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai mult disputat, 1-0 cu UTA Arad, în timp ce Gaz Metan Mediaș se află pe 12, cu 28 de puncte, nouă mai puține decât ocupanta locului șase, ultimul de play-off, Academica Clinceni.

Gigi Becali aruncă BOMBA în scandalul anului. „Să mă sune ministrul Apărării și să mă roage!”
CFR CLUJ şi U Craiova, victorii la limită

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 68. În minutul 66, tehnicianul Edward Iordănescu a fost trimis în tribună.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu acelaşi scor, echipa FC Botoşani. Golul a fost marcat de Baiaram, în minutul 42.

Mirel Rădoi a anunţat „stranierii” pentru meciurile din preliminariile CM 2022. Surprize pe listă