FCSB îşi ia fundaş central brazilian. Gigi Becali a anunţat că marţi semnează contractul

Gigi Becali a declarat că fundaşul pe care îl va transfera FCSB este un brazilian. Jucătorul va semna, marţi, contractul, a adăugat omul de afaceri.

07 aug. 2018, 09:40
FCSB îşi ia fundaş central brazilian. Gigi Becali a anunţat că marţi semnează contractul

UPDATE: Digi Sport a aflat că jucătorul care ar putea ajunge sub comanda lui Nicolae Dică este Jubal Rocha Mendes Junior, pe scurt Jubal. În vârstă de 24 de ani şi înalt de 1,90 metri, sud-americanul a fost, pentru scurt timp, coleg cu Neymar la Santos, înainte ca actualul star de la Paris St. Germain să fie vândut la FC Barcelona. Ba chiar a jucat un meci alături de cel mai scump fotbalist din istorie, la debutul său ca profesionist, pe 31 ianuarie 2013, într-un succes cu 1-0 pe terenul lui Ituano.

Cluburile, sunt aici reprezentanţii. Diseară vine şi băiatul să semneze. Eu nu ştiu prea multe, MM ştie. Ştiu doar că MM l-a mai monitorizat şi acum doi ai şi acum un an şi nu am putut să-l luăm atunci. Cereau mult mai mulţi bani. Acum îl luăm. O să vedeţi că e un bun fundaş central. Normal că pentru titular îl iau. Ce să fac, să stau să tremur?„, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Duminică, după victoria FCSB cu Poli Iaşi, scor 4-0, Becali l-a criticat pe fundaşul Mihai Bălaşa.

Poate dacă are concurenţă se concentrează mai bine nenea Bălaşa. Băi, dai pasă la adversar în doi metri? Poate să te nenorocească unul, aşa. Se întâmplă ceva cu el, o să mă interesez. I-am făcut de la 8.000 la 15.000 tocmai de aia, pentru că creştea şi acum văd că scade„, a spus omul de afaceri.