FCSB, noroc chior! Adversar facil în play-off-ul Conference League. Cu cine vor juca CFR Cluj, Sepsi şi Craiova

Marţi a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile din play-off-ul Conference League. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi OSK trebuie să treacă de turul trei preliminar.

02 aug. 2022, 16:09
FCSB, noroc chior! Adversar facil în play-off-ul Conference League. Cu cine vor juca CFR Cluj, Sepsi şi Craiova
FCSB, noroc chior! Adversar facil în play-off-ul Conference League

FCSB, noroc chior! Adversar facil în play-off-ul Conference League. Campioana CFR Cluj a evitat nume precum Malmo și Olympiakos, urmând a înfrunta, în eventualitatea calificării în play-off, învinsa „dublei” Maribor – HJK Helsinki, din turul trei preliminar al Europa League.

Şefii CSA Steaua, ameninţaţi cu moartea de către ultraşi. „Vă mutăm în Ghencea 22!” FOTO ŞI VIDEO

FCSB a primit adversarul dorit de managerul general Mihai Stoica. Vicecampioana României ar fi putut înfrunta OGC Nice, locul 5 din Franța anul trecut, dar va da în schimb – în cazul în care ajunge în play-off – peste câștigătoarea „dublei” Viking – Sligo Rovers.

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga. Cum se simte patronul lui CFR Cluj după ce a suferit un AVC

CSU Craiova, cap de serie la tragerea la sorți, ar juca cu Lugano, locul 4 în Elveția anul trecut, sau Hapoel Beer Sheva, vicecampioana din Israel, iar Sepsi , care are o misiune de foc în turul trei preliminar, ar înfrunta câștigătoarea „dublei” APOEL Nicosia (locul 3 anul trecut în Cipru) – Kyzylzhar Petropavl, locul 4 în Kazahstan în sezonul 2021.

Adversarele echipelor românești în play-off-ul Conference League:

  • FCSB / Dunajska Streda vs. Viking (Norvegia) / Sligo Rovers (Irlanda)
  • Universitatea Craiova / Zorya vs. Lugano (Elveția) / Hapoel Beer Sheva (Israel)
  • APOEL (Cipru) / Kyzylzhar Petropavl (Kazahstan) vs. Sepsi OSK / Djurgardens
  • Învinsa dintre Maribor (Slovenia) și HJK Helsinki (Finlanda) vs. CFR Cluj / Șahtior Soligorsk

În turul III preliminar al Conference League, echipele din România au următorul program: CFR Cluj o va înfrunta pe Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus; FCSB joacă cu slovacii de la Dunajska Streda; CSU Craiova o va înfrunta pe Zorya Luhansk, din Ucraina;  Sepsi va da piept cu Djurgardens, liderul din Suedia.