FCSB primeşte încă o LOVITURĂ TERIBILĂ. Se cere oficial INSOLVENŢA

FCSB poate avea o nouă problemă care să afecteze clubul din punct de vedere financiar. Compania de service AutoCar a depus o plângere la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) prin care cere insolvența principalului sponsor al trupei lui Gigi Becali, City Insurance.

27 aug. 2019, 10:21
FCSB primeşte încă o LOVITURĂ TERIBILĂ. Se cere oficial INSOLVENŢA

AutoCar a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiară cu privire la cererea de faliment a societăţii de asigurări City Insurance și a înaintat instanțelor de judecată solicitarea privind cea mai mare firmă de asigurări din România”, se anunţă înt-un comunicat al grupului.

Gigi Becali, atacat violent de o legendă a fotbalului românesc. „Are nevoie de cămaşă de forţă!”

City Insurance ar avea datorii restante de peste un milion de lei (circa 1, 1 milioane lei, conform documenetelor oficiale) către grupul AutoCar. Service-urile precizează că datoriile sunt mai vechi de 120 de zile, iar suma de plată pe care City Insurance o are, actualizată cu dobânzile și penalizările legale depăşeşte 3 milioane de lei. Cererile de declanşare a insolvenţei au fost trimise prin firma de avocatură Muşat şi Asociaţii, scrie Economica.

Gigi Becali, oprit de poliţie în trafic în timp ce vorbea la telefon în direct la TV. Ce i-a spus agentului de la Rutieră

Gigi Becali dezvăluia anul trecut că noul contract de sponsorizare este de un milion de euro. Totuși, suma poate crește dacă sunt îndeplinite și condițiile de performanță: „Cu sponsorul ajung la aproape 3 milioane de euro dacă intrăm în grupele Ligii Campionilor. Luăm 1 milion de euro în mod normal, iar dacă intrăm în grupele Europa League suma ajunge la 2 milioane de euro”.