Gigi Becali, lovitură devastatoare primită de la ARMATĂ. Anunţ OFICIAL făcut de MApN

Ministerul Apararii Nationale a oferit o prima reactie legata de posibilitatea ca FCSB, gruparea patronata de Gigi Becali, sa joace pe noua arena Steaua.

04 mart. 2020, 13:51
Gigi Becali, lovitură devastatoare primită de la ARMATĂ. Anunţ OFICIAL făcut de MApN

MApN a transmis ca doar CSA Steaua va decide daca o va primi pe FCSB in Ghencea, deoarece noua arena va fi administrata de clubul Armatei, scrie ziare.com.

„Dupa finalizarea obiectivului de investitii, stadionul Steaua – Ghencea va intra in proprietatea Ministerului Apararii Nationale si in administrarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti”, este pozitia MApN.

DEZASTRU pentru Gigi Becali după ce a pierdut MARCA STEAUA. Niciodată în istoria FCSB nu s-a mai întâmplat AŞA CEVA

Astfel, sansele ca sefii CSA Steaua sa o primeasca pe FCSB in Ghencea sunt practic nule, in conditiile in care intre cele doua entitati exista numeroase litigii juridice. Conflictul a inregistrat deja mai multe episoade in instanta, toate castigate de clubul reprezentat de Florin Talpan. In 2014, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca societatea lui Gigi Becali a folosit ilegal marca Steaua timp de zece ani, iar in decembrie 2016, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca gruparea din Liga 1 nu are dreptul de a folosi numele „Steaua”. De asemenea, pe rolul Tribunalului Bucuresti exista si un dosar in care CSA Steaua solicita despagubiri de aproape 37 de milioane de euro pentru ca FCSB a folosit ilegal marca „Steaua” timp de zece ani.

Gigi Becali anunţă sfârşitul FCSB: „Vând ce vând şi îi dau lui Talpan restul”

Clubul Sportiv al Armatei a reinfiintat echipa de fotbal Steaua, care evolueaza in Liga 4.