Fecioara Maria anunţă ce zodii sunt binecuvântate în weekend

Mesajul ZILEI de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 15 ianuarie 2022. C etrebuie sa stie fiecare zodie la sfarsitul saptamanii.

15 ian. 2022, 00:36
Fecioara Maria anunţă ce zodii sunt binecuvântate în weekend

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Soarele în Vărsător aduce schimbări majore în plan sentimental
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria: Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Raspandeste vindecarea inimii cu bucurie”

Adu-ti aminte ca albina face fiecare lucru cu bucurie. Ca si ea, serveste altora si planetei cu inima deschisa. Se va produce o chimie intre cel care da si cel care primeste. Solidaritatea si colaborarea cresc nivelul de constienta a lumii. Deci, lasa-ti actiunile sa fie intentionate si accepta ghidarea divina. De asemenea, nu uita de puterea ta interioara. Asa cum si albina este constienta de ea.

Fecioara Maria: Mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Foloseste-ti puterea cu intelepciune”

Esti puternic ca un urs, insa trebuie sa fii si intelept pentru a o stapani pe deplin. Pentru asta, trebuie ca tu sa fii inconjurat de fericire. Examineaza-ti lumea si, daca trebuie sa faci schimbari, cere Fecioarei Maria si arhanghelilor sa te ajute. Deci, ai oportunitatea sa iti recreezi propriul cocon ca Divinitatea sa te atinga. Deschide-ti centrul coroanei si lasa-i sa te umple cu lumina sa aurie direct pana in inima, astfel incat tu sa emani pace si iubire.

Fecioara Maria: Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Accepta-ti splendoarea”

Acest mesaj vine la tine ca sa-ti aminteasca ca esti o persoana unica si magnifica. Asa ca accepta asta. Ti se cere sa fii puternic intr-o situatie sau o relatie care te deranjeaza. Ai incredere in ceea ce simti. Apoi asculta-ti intelepciunea care te va ajuta sa controlezi situatia in cel mai bun mod. Fii pregatit sa actionezi decisiv, cu putere, asemenea unui tigru. Oricum, probabil nici nu va fi necesar sa faci vreo actiune deoarece energia tigrului se va simti, iar ceilalti te vor trata cu respect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii din acest an. Neti Sandu a dezvăluit cine se va umple de bani
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: sambata 15 ianuarie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru sambata 15 ianuarie 2022 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
RENUNTA SA JUDECI, TOATA LUMEA ARE VALOAREA SA

Nimeni nu este mai bun sau mai rau ca tine, mai superior sau mai inferior. Este un instinct natural al oamenilor sa judece dar trebuie sa tii minte ca la esenta noastra suntem toti absolut la fel. Poate ca aratam diferit fizic si poate ca fiecare ne-am creat drumuri si calatorii ale vietii total diferite, bazate pe conceptii si alegeri total diferite intre noi, dar cu totii avem ceva remarcabil in comun : cu totii ne-am ales aceasta dimensiune si aceste vremuri sa venim aici pe Pamant. Energia spiritului nostru este infinita dar este un numar limitat de suflete ce traiesc acum pe Pamant si tu esti unul dintre ele. Toata lumea pe care o cunosti, toata lumea pe langa care treci pe strada, toata lumea pe care o vezi la stiri – toti sunt fratii si surorile tale. Poate ca alt om este pe o cale diferita de a ta dar trebuie sa intelegi ca isi joaca propriul sau rol ales. Judecata este doar un aspect de frica. Treaba ta este sa iubesti pe oricine asa cum te iubesti pe tine. Unele suflete au ales incarnari dificile care te pot implica sau nu pe tine. Binecuvanteaza pe fiecare pe calea sa in loc sa ii trimiti energie negativa de judecata.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa vad in celalalt pe fratele meu, pe sora mea, sa vad si sa simt ca suntem una si aceeasi sursa divina sufleteasca si sa fiu eliberat(a) de judecata.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
CUNOASTE-TI PROPRIUL ADEVAR

Dogma inseamna setul de reguli, principii si credinte care au fost create de oameni aici in aceasta dimensiune pamanteasca cu asteptarea de a fi urmate si respectate de ceilalti oameni. Dintr-o perspectiva a sufletului, gandirea dogmatica este o fatada pentru ca fiecare suflet are un adevar propriu. Si nu exista o unica cale de urmat si impartasit de toti intrucat ea nu ii va servi cel mai bine pe toti. Avand alaturi permanent asistenta ghizilor tai, spiritul tau ti-a creat o unica amprenta albastra pentru calatoria sufletului tau care nu poate fi implinita urmand regulile setate pentru un alt suflet. Limbajul sufletului este „intuitia” iar tu ai aceasta abilitate de a fi in contact constant cu el. Tu instinctiv stii daca ceva este bun sau nu pentru tine. Vei avea de-a face cu foarte multe credinte pe durata vietii tale dar tu vei simti prin instinct pe care sa o opresti aproape de inima ta si careia sa ii dai drumul pentru ca nu este pentru tine. Daca o directie rezoneaza cu tine, pastreaz-o. Daca nu, da-i drumul pentru ca nu este pentru tine desi poate fi solutia perfecta de viata pentru alt om. TU esti creatorul sistemului tau de credinte care sa functioneze cel mai bine pentru tine. Mantra acestui mesaj este „Sinele meu imi arata ce este adevarat pentru mine”.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ghidezi imi recunosc propria capacitate de a-mi asculta Spiritul si de a urma calea mea unica de implinire in viata. Iti multumesc ca ma sustii sa fac diferenta intre credinte si conceptii ce sunt sau nu sunt bune pentru mine, indiferent cum functioneaza ele pentru alti oameni ce imi vor binele.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
DA FARA ASTEPTARI

Atunci cand imprastii din tine lumina si iubire spre altii, ar trebui sa o faci fara nicio alta conditie atasata de acest gest. Suntem cu totii facuti din aceeasi energie, deci binele pe care il trimiti in afara ta iti este dat, in mod esential, tie insuti. Cand ii ajuti pe altii, te ajuti de fapt pe tine – este mantra acestui mesaj. Ceea ce trebuie intarit este faptul ca recompensa ta trebuie sa fie bucuria simtita pentru actul de a darui. Energia curge constant si prin a darui neconditionat cu iubire, tu cresti si sporesti acest flux si te urci pe tine insuti pe o vibratie mai inalta a fiintei tale, ceea ce in schimb va fi un beneficiu pentru toti ceilalti. A darui este parte din sufletul tau. Cand tu nu esti in stare sa dai fara conditii, egoul tau are probleme de frica de saracie sau probleme legate de nevoia de a fi recunoscut pentru ceea ce face. Atunci cand dai din toata inima ta fara sa astepti nimic inapoi, tu cresti energiile de abundenta si recunostinta prin sfera ta de influenta. Viata nu este o competitie ; suntem aici sa ne ajutam unii pe altii. Focuseaza-te pe moduri in care poti realiza asta in viata ta, fara sa te gandesti in mod constient la asta. Cele mai bune recompense vin din acte pe care nici nu realizezi ca le faci.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ajutorul zilnic pe care mi-l dai ca sa invat la randul meu sa daruiesc fara asteptari, umplandu-mi inima de bucuria de a darui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.