Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Soarele în Vărsător aduce schimbări majore în plan sentimental

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Soarelui în Vărsător. Tranzitul va dura între 20 ianuarie şi 18 februarie. Pentru unii nativi, această perioadă vine cu succese în plan profesional, în timp ce alții își vor găsi fericirea și vor întâlni persoane speciale.

14 ian. 2022, 14:49
Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Soarele în Vărsător aduce schimbări majore în plan sentimental

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Pe perioada acestei luni în care Soarele tranzitează semnul Vărsătorului, nativii vor fi foarte atenți la cei din jurul lor. Dacă până acum nu le-au acordat suficientă atenţie, acum ajung la concluzia că nimic nu este mai important decât să-i vadă pe cei dragi fericiți, ceea ce îi va ajuta și pe ei să se simtă mai bine.

Dacă din punct de vedere financiar, lucrurile nu se vor schimba foarte mult, în plan sentimental nativii vor fi uimiţi de schimbările aduse de acest tranzit. Vor privi cu mai multă atenție în interiorul lor și îşi vor da seama care sunt lucrurile care îi fac fericiţi. Vor realiza ce persoane merită să fie lângă voi și ce persoane profită de voi.

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022 BERBEC

Nu toate veștile primite în acest răstimp le vor face plăcere nativilor. Unele vor conține informații alarmiste, altele îi vor obliga pe Berbeci să se concentreze pe temele de viață puse în discuție; stare specială, interioară, de a trata cu ostilitate evenimentele care se desfășoară și care îi destabilizează.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va străbate, până pe 18 februarie, sectorul relațiilor cu prietenii și apropiații. Nativii vor avea parte de surprize: ipostaze relaționale, schimbări ale raporturilor de simpatie și comunicare, evenimente care pun relația lor la încercare.

Citeste si Horoscop special. Cum afecteaza primul Mercur retrograd 2022 zodiile. Se anunta zile grele

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022 TAUR

Stres pe multiple planuri, îngrijorări, deteriorări ale unei situații personale, profesionale sau familiale pe fondul unor evenimente care nu sunt provocate de nativ și pe care acesta nu le poate controla.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsătorul, angajând, până pe 18 februarie, casa ascensiunii sociale și a exercitării profesiei. Va urma o perioadă de schimbări de statut personal sau oficial, dar și de oferte interesante, dublate de poveri și limitări care vor face procesul de analiză și acceptare a lor foarte dificil, pentru că vor presupune un angajament major.

Citeste si HOROSCOP 2022. Mantra magică pentru fiecare zodie. Cum atragi dragostea în viaţa ta

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022 GEMENI

Dorință de afirmare, de a face o impresie frumoasă în public; unii Gemeni vor avea succes, mai ales dacă intervențiile lor publice vor fi bine pregătite și nu se vor baza (doar) pe improvizație, pe spontaneitate și pe farmec personal.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va străbate sectorul conștiinței, al idealurilor și al opțiunilor majore, patronând sau amplificând dorința de schimbare într-o anume direcție de viață a nativilor. De aceea, vor fi posibile nu una, ci mai multe tulburări de crez interior, convingerile lor schimbându-se pe fondul evenimentelor care vor scoate în evidență imperfecțiunile acestora.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro