Fecioara Maria, regina ingerilor, mesaj pentru zodiile binecuvantate în weekend

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 4 martie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

04 mart. 2023, 00:51
Fecioara Maria, regina ingerilor, mesaj pentru zodiile binecuvantate în weekend

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Zodiac chinezesc 4 martie 2023. Favoriţii horoscopului oriental în weekend, totul le merge din plin
Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Asculta-ti intuitia

Fecioara Maria si ingerii tai iti transmit ca primesti mereu mesaje divine, chiar si atunci cand nu iti dai seama de ele. Cele mai multe din acste mesaje vin prin emotii, sentimente. Corpul tau este sensibil la energiile subtile. Cateodata nu le intelegi, dar sunt intotdeauna acolo, scotandu-ti in evidenta intelepciunea. Ai increde in sentimentele tale. Asculta-ti intuitia. Actioneaza fara amanare. Cere ingerilor sa te protejeze si sa te ghideze. Pe masura ce iti cresc abilitatile, iti va fi din ce in ce mai usor sa percepi aceste mesaje.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Exprima-ti energia feminina

Cu totii avem energie feminina pe care ar trebui sa o punem in valoare. Ea aduce la lumina dauri precum intuitia, dragostea, expresia artistica. Poate ca ai petrecut prea mult timp gandindu-te sau evitand zona de creatie. Nu-ti fie teama sa dansezi, sa canti, sa iti arati latura sensibila. Cere ghidare Fecioarei Maria, sfintelor mucenite, cere-le ajutorul cand vine vorba de copii, familie.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Legea atractiei

Experimentezi schimbari pe drumul tau spiritual. Legea universal a atractiei spune ca atragi ceea ce esti. Deci esti atras de oameni si situatii care au intentii similar cu ale tale. De exemplu, daca intentiile tale sunt sa fii iubitor si sa vezi Divinul in ceilalti oameni, atunci vei atrage in jurul tau oameni iubitori si situatii care sa-ti arate Divinul din ceilalti. De aceea, in drumul tau prin viata relatiile si gusturile se pot schimba. Poate ca unii dintre prietenii tai nu te mai fascineaza sit e retragi usor-usor din grupul lor. Poate ca unele actiuni care iti faceau bine in trecut nu te mai satisfac. Nu e nimic rau in asta. Pur si simplu, te-ai transformat, iar focusul tau spiritual s-a schimbat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.