Fecioara Maria, zodii binecuvântate de Paşte 2024. Aură divină pentru aceste semne: „Mereu se va găsi un umăr care să-ţi aline necazul”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, duminica 5 mai 2024. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 5 mai 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 
Alina Costache
04 mai 2024, 20:32
Fecioara Maria, zodii binecuvântate de Paşte 2024. Aură divină pentru aceste semne:

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Horoscop tarot mai 2024. Semnalul de ALARMĂ pe care îl ignori în mod constant. Cărțile de tarot spun tot pentru fiecare zodie

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Cele trei zodii care sunt favoritele Universului! NOROCUL și BANII își dau întâlnire în viață lor

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Anumite experiente prin care treci acum sunt o initiere pentru scopul de vindecator pe care il ai

Fundatia pentru compasiune este constientizarea faptului ca suferinta este o parte naturala a vietii, fie ca intelegi empatic durerea altcuiva fie ca tu insuti ai avut sau ai o asemenea experienta. Si cine nu a experimentat durere si suferinta ca parte din viata pe pamant ? Cu cat te afunzi mai mult in sufletul altuia, cu atat poti sa simti ceea ce simte si totusi, paradoxal, sa mentii o distanta de obiectivitate. Un vindecator adevarat trebuie sa vindece din inima, oricare ar fi instrumentele fizice, logistice, tehnologice sau samanice folosite. Experientele prin care treci sau pe care le-ai avut tocmai te initiaza sa iti deschizi inima in fata suferintei din jur si sa iti faci partea ta in vindecarea sa. Vei vedea ca ti se va cere mai des sa iti oferi timpul si energia ca sa ajuti la vindecarea altora, incluzand nu doar oameni ci si animale, plante, fiinte copaci si chiar Mama Pamant. Vei vedea din ce in ce mai des cum palmele tale sunt energizate cu caldura sau cu o senzatie ca de furnicaturi. Aceasta este puterea Spiritului care lucreaza prin tine. Permite-i sa te ghideze in orice te focusezi ca sa vindeci, fie ca doar pui o mana pe un umar de prieten sau ca te implici direct in sanatatea altei fiinte.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Ia sustinere de la un grup de incredere de oameni destepti ca tine

Oamenii din viata ta accepta si iubesc sa iti ofere sustinerea lor, singura ta treaba este sa o primesti si, desigur, chiar si sa o ceri uneori. Bazeaza-te deschis pe cei de care te simti cel mai aproape si care sunt acolo pentru tine cand ai nevoie. Oamenii care au diverse boli si primesc sustinerea prietenilor si familiei fac fata mult mai bine situatiei ; insa nu ai nevoie de situatii extreme ca sa profiti de pe urma iubirii si grijii pe care altii au sa ti-o dea. Scrie o lista cu nume de oameni in care ai cea mai mare incredere apoi scrie la fiecare trei caracteristici pentru care crezi in ei. Cand esti gata, nu doar ca vei fi mult mai constient de calitatile celor pe care te bazezi dar vei avea si o notiune mai clara care sunt caracteristicile care fac un om sa fie de incredere in ochii tai. Sigur, ai si tu dezamagirile tale din cand in cand pentru ca cineva ti-a tradat increderea, dar toti oamenii experimenteaza asta. Te-ai putea teme sa nu se repete. Insa fii constient de aceste amintiri si nu le lasa sa iti dicteze prezentul si viitorul pentru ca acest tip de ganduri pot crea un filtru in subconstient ca sa fii iar dezamagit sau chiar sa ii tina pe cei de incredere la distanta de tine.

Treci dincolo de acest filtru al mintii si asculta ce iti spune instinctul primar despre un anumit om. Se potriveste cu lista ta ? Asuma-ti sansa si permite sa primesti sustinere si iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Capital.ro
Ajutoare de 1.450 DE LEI în România. Se fac plățile până pe 14 IUNIE
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
2,5 milioane de lei pentru acești români! Cine primește acești bani?
Adevarul
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă radical în weekend. Vești de ultimă oră de la ANM
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
APARTAMENTE GRATIS în România. A venit vestea cea mare chiar acum: Este un sprijin
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Greseala care lasă românii fara BANII de la stat. Avertismentul guvernanților
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'