CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA 1-6, 4-6 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING la FED CUP 2019

FED CUP 2019, CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU - KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING România va înfrunta Cehia, în deplasare, în turul 1 al Grupei Mondiale a Fed Cup. Confruntarea are loc la Ostrava, în zilele de 9-10 februarie. Meciurile încep de la ora 14:00 (ora României), și sunt transmise în direct la Digi Sport și Telekom Sport.

RomaniaTV.net
09 feb. 2019, 11:42
CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA 1-6, 4-6 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING la FED CUP 2019

FED CUP 2019, CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Mihaela Buzărnescu (29 WTA), a doua rachetă a României, a declarat că principala adversară din întâlnirea cu Cehia, Karolina Pliskova (5 WTA), cu care se va duela în meciul de deschidere de la Ostrava, agreează suprafața rapidă, dar asta nu-i dă bătăi de cap, pentru că „hard-ul este una dintre suprafețele mele preferate”. De asemenea, „Miki” a mai spus că nu are nicio problemă că va juca în primul meci din prima zi. 

FED CUP 2019, CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu (29 WTA) o întâlneşte pe Karolina Pliskova (5 WTA) în primul meci de simplu al întâlnirii dintre echipele României şi Cehiei, din primul tur al Grupei Mondiale, care se va desfăşura în sâmbătă şi duminică la Ostrava, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc vineri.

Până acum Buzărnescu şi Pliskova s-au întâlnit de două ori, jucătoarea din Cehia reuşind să se impună de fiecare dată. Mai întâi în calificări la Nottingham (4-6, 6-3, 7-5) în 2012, iar apoi în turul 3 la Wimbledon în 2018, cu 3-6, 7-6 (3), 6-1.

„Important este să aducem un rezultat cât mai bun. Normal că avem emoții înaintea fiecărui meci, dar nu am nicio problemă că voi juca prima.

Karolina este o jucătoare care se simte bine pe suprafața rapidă, dar la Wimbledon am fost aproape să o înving, iar asta îmi dă încredere și motivație pentru meciul de mâine. Și eu mă adaptez bine la orice suprafață și pot să spun că hard-ul este una dintre suprafețele mele preferate. Mă bucur că jucăm pe această suprafață. Cum a spus și Simona, nu este ușor, dar trebuie să ne adaptăm. Vom vedea ce va fi la final”, a declarat „Miki” Buzărnescu, la conferința de presă de după stabilirea țintarului partidelor.

Mihaela Buzărnescu – Karolina Pliskova va fi primul meci al confruntării Cehia – România, sâmbătă, de la 14:00, în direct pe Digi Sport 1, urmat de partida Simona Halep – Katerina Siniakova, de asemenea în direct la Digi Sport 1.

FED CUP 2019, CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING  Programul meciurilor:

Sâmbătă, 9 februarie, ora 14:00, Digi Sport 1:

Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu
Katerina Siniakova – Simona Halep

Duminică, 10 februarie, ora 14:00, Digi Sport 1:

Karolina Pliskova – Simona Halep
Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu

# Partida de dublu va avea loc duminică, după încheierea meciurilor de simplu. În funcție de rezultatele înregistrate până la acel moment, căpitanii nejucători vor alege pe cine vor trimite în teren. În mod normal, vom avea parte de un duel Katerina Siniakova / BarboraKrejcikova – Irina Begu / Monica Niculescu

FED CUP 2019, CEHIA-ROMANIA LIVE VIDEO: MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Componența echipelor

Echipa României de Fed Cup pentru întâlnirea de la sfârşitul săptămânii este formată din jucătoarele Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Camelia Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) şi Monica Niculescu (106 WTA).

Din echipa Cehiei fac parte jucătoarele Karolina Pliskova (5 WTA), Katerina Siniakova (nr. 1 în clasamentul de dublu WTA), Barbora Krejcikova (nr. 2 în clasamentul de dublu WTA) şi Marketa Vondrousova (nr. 72 WTA).

Duelul Cehia – România se va disputa pe suprafaţă hard, în Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de 6.350 de locuri.


Întâlniri directe între jucătoarele de la simplu

Mihaela Buzărnescu– Karolina Pliskova 0-2

Mihaela Buzărnescu– Katerina Siniakova 0-0

Simona Halep-Katerina Siniakova 1-1

Simona Halep-Karolina Pliskova 6-2