FED CUP ROMANIA-BELGIA. Monica Niculescu deschide balul, programul complet al meciurilor

FED CUP ROMANIA-BELGIA. Monica Niculescu și Sorana Cîrstea vor juca pentru România în meciurile de simplu din cadrul întâlnirii cu echipa de tenis a Belgiei, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la Hotelul Intercontinental din București.

10 feb. 2017, 11:07
FED CUP ROMANIA-BELGIA. Monica Niculescu deschide balul, programul complet al meciurilor

FED CUP ROMANIA-BELGIA. Monica Niculescu va juca primul meci sâmbătă, de la ora 13.00, contra belgiencei Kirsten Flipkens, la Sala Polivalentă din Capitală, iar în al doilea Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Yanina Wickmayer.

Duminică, în al treilea meci de simplu, de la ora 13,00, Niculescu o va înfrunta pe Wickmayer, iar apoi Cîrstea o va întâlni pe Flipkens, în timp ce meciul de dublu va opune perechile Irina Begu/Patricia Țig și Elise Mertens/Maryna Zanevska.

Citeşte şi FED CUP ROMANIA-BELGIA. Belgiencele sunt sincere: Ne-am bucurat când am auzit că nu joacă Simona Halep

FED CUP ROMANIA-BELGIA. Surprinde absența primei rachete a echipei României, Irina Begu, de la simplu, jucătoarea aflată pe locul 29 în lume acuzând săptămâna aceasta dureri stomacale. Cea mai bună jucătoare română a momentului, Simona Halep, numărul patru mondial, a declarat forfait pentru meciul de Fed Cup cu Belgia din cauza unei accidentări la genunchi.