Feli Donose dezvăluie de ce nu a terminat liceul până la vârsta de 35 de ani. „E un gol din adolescenţa mea”

Feli Donose este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, are o familie minunată și este mama unei fetițe. Cu toate acestea, solista a mărturisit că s-a confruntat cu numeroase obstacole în viață!

03 nov. 2021, 11:06
Feli Donose dezvăluie de ce nu a terminat liceul până la vârsta de 35 de ani. „E un gol din adolescenţa mea”

Feli Donose dezvăluie de ce nu a terminat liceul până la vârsta de 35 de ani. Feli Donose este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, are o familie minunată și este mama unei fetițe. Cu toate acestea, solista a mărturisit că s-a confruntat cu numeroase obstacole în viață!

Feli Donose dezvăluie de ce nu a terminat liceul până la vârsta de 35 de ani

Feli Donose a plecat de acasă când nu împlinise nici 18 ani. Artista  a ales să renunțe la școală pentru a se dedica în totalitate pasiunii ei, muzica. Deși are 35 de ani, Feli Donose a recunoscut că nici acum nu a absolvit liceul!

Feli, imagini emoționante cu fiica ei Nora Luna. Copila îi seamănă de minune „Ai pentru noi iubire fără margini”

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna, pur şi simplu m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala”, a declarat pentru Feli Donose pentru Adevărul.

Moment emoționant pentru Feli! Artista a izbucnit în plâns în fața fanilor

„Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? Da, da!”. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu! Ceee?! Aaaa!” Ţipa de fericire! Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a mai spus Feli Donose.