Feli se mărită! Artista a fost cerută în căsătorie: „DA! Accept să-ţi fiu sotie, Cătalin”

Feli este în culmea fericirii, după ce, Cătălin, tatăl fetiţei sale, a cerut-o în căsătorie. Artista i-a acceptat imediat cererea şi a împărtăşit vestea pe reţelele de socializare, făcându-i o frumoasă declaraţie de dragoste.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 14:00

DA! Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.

Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezata și pentru că ne traim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta. Când îmi spui nevastă’ ma simt cea mai mândră! Că-s a ta!„, a scris Feli în dreptul unei fotografii postate pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Feli Donose, prima poză cu iubitul pe Instagram: „Omu’ ăsta îi bărbatu’ meu”

 

Îmi place ce spui, ai trăiri, sentimente profunde, sunt fană, îmi plac piesele tale,muzica ta…/ Bravooo, Feli, Domnu cu voi în continuare, ești o femeie frumoasa și cu adevărat zicala „femeia este oglinda bărbatului” este adevărată pentru ca tu ești frumoasa și pe exterior și pe interior/ 

Felicitari! „Se marita Feli a noastra”! Sa fie cu mult noroc si multe clipe de neuitat, alaturi de cei dragi tie!/ Ce frumos!!! Faina esti, fain povestești, canti… esti un om fain! Sa fie într-un ceas bun, cu mult noroc, sa va respectați mereu sustineti si iubiți!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.