Mihaela Rădulescu, pe o insulă pustie alături de Felix Baumgartner. Primele imagini

De când au recunoscut că sunt împreună, Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu îşi trăiesc povestea de dragoste ca doi adolescenţi. Pentru că nu au nimic de ascuns cei doi au o activitate constantă pe reţelele de socializare, unde îşi postează detalalii picante din viaţa lor. Recent, Felix Baumgartner şi-a anunţat prietenii virtuali că a plecat într-o vacanţă pe Insula Hamilton, alături de Mihaela Rădulescu.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 09:42

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune. Cum dragostea celor doi este mai puternica decat orice, paraşutistul şi jurnalista româncă nu se dezlipesc deloc unul de celălalt.

Mihaela Rădulescu, amor ca în adolescenţă alături de Felix Baumgartner

Cum vremea de acolo este prielnică pentru excursii în natură, Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu au decis să meargă într-o vacanţă pe Insula Hamilton. Anunţul a fost făcut public chiar de Felix Baumgartner, care a postat şi câteva fotografii.

„Finally arriving at Hamilton Island. Checking in at the Qualiaresort! What a breathtaking place. Can’t wait to explore this little part of the world. Later”/ „În cele din urmă am ajuns pe Insula Hamilton. Checking-ul se face la Qualiaresort! Nu poţi aştepta până mai târziu să explorezi această mică parte a lumii”, a fost mesajul postat de paraşutistul Felix Baumgartner pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu, mesaj obscen pe internet. „ÎL F..T PE PILOTUL ELICOPTERULUI hahahaha….” FOTO