Felix Baumgartner va ÎNNEBUNI când va vedea IMAGINILE astea! Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou ÎMPREUNĂ?

Dacă relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner nu ar fi fost recunoscută public, la vederea acestor imagini toată lumea ar fi considerat că Mihaela Rădulescu s-a împăcat din nou cu Dani Oţil. Cu toate că imaginile o pun pe Mihaela Rădulescu într-o situaţie stânjenitoare faţă de actualul iubit, vedeta gâneşte liber şi consideră că toate acele momente alături de fostul iubit sunt normale, într-o relaţie de amiciţie.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 14:47

Conferința de presă care a anunțat cea de-a doua ediție a evenimentului „Wings for Life World Run în România” a fost prilejul perfect de-ai readuce din nou împreună pe Mihaela Rădulescu și fostul iubit, Dani Oțil. Poate că nu ar fi fost nimic special, dacă imaginile surprinse de fotografii evenimentului nu ar evidenţia o relaţie de amiciţie puţin altfel decât una normală, informează portalul online Libertatea.ro.

Felix Baumgartner a spus ADEVĂRUL despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Totul este PUBLIC pe FACEBOOK

S-au privit tandru, au stat unul lângă celălat, și-au vorbit mult și chiar s-au ținut de mână pentru scurt timp. Aşsa s-a desfăţurat întâlnirea dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, care au lăsat impresia că sunt din nou împreună. Însă, cu toate acestea, în cursul conferinței, Mihaela Rădulescu s-a distanţat de fostul iubit, în timp ce acesta părea că ar vrea să fie el cel care deţine controlul.

Citeşte şi  ŞOC în showbiz. Mihaela Rădulescu se căsătoreşte cu Felix Baumgartner? Ce spune vedeta