Femei înţepate în zona sânilor, în Bucureşti, de către un bărbat care mergea pe trotinetă. Poliţia este în alertă

Un bărbat aflat pe trotinetă electrică a înțepat două femei în zona sânilor. Polițiştii caută suspectul periculos, surprins de camerele de supraveghere.

18 aug. 2022, 12:20
Femei înţepate în zona sânilor, în Bucureşti, de către un bărbat care mergea pe trotinetă. Poliţia este în alertă

Două femei au reclamat miercuri că au fost agresate fizic de către un bărbat aflat pe o trotinetă electrică, în centrul Capitalei. Una dintre femei a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere şi îl caută acum pe suspect.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Citeşte şi: Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranţa şi Magdalena aveau o relaţie specială

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Citeşte şi: Copil de 10 ani, luat de valuri din Vama Veche şi dus în Bulgaria

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.