Femeia, care a cumpărat otravă pentru Mădălina Manole, a dat ANAF-ul în judecată

Femeia care i-a cumpărat Mădălinei Manole otrava, crezând că este pentru dăunători, și-a dat șefii de la ANAF în judecată, pentru a-și apăra drepturile.

15 nov. 2021, 14:21
Femeia, care a cumpărat otravă pentru Mădălina Manole, a dat ANAF-ul în judecată

Femeia care i-a cumpărat Mădălinei Manole otrava folosită de artistă pentru a-și pune capăt zilelor, și-a dat șefii de la ANAF în judecată.

Berta Slav deschis procesul alături de mai mulți colegi, acuzând angajatorul că nu respectă legea. Cu toate că și în anii precedenți au mai fost deschise dosare similare, în care instanța a dat hotărâri, acesta s-a încheiat brusc, după ce reclamanții au renunțat de cerere: „Ia act de renunțarea la judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 de zile de la comunicare”.

Marian Manole, declarații copleșitoare la 11 ani de la moartea Mădălinei: „Este o rană pe care o voi duce cu mine în mormânt. Pe nepotul meu nu l-am întâlnit niciodată”
Amica Mădălinei Manole a fost pusă la zid de opinia publică după ce artista s-a sinucis, deoarece ea a comandat substanța pentu dăunători și i-a oferit-o cântăreței, nebănuind de fapt că Mădălina voia să-și pună capăt zilelor.

Procurorii au stabilit că șefa de la ANAF nu poate fi acuzată de înlesnirea sinuciderii, fiindcă a crezut că otrava va fi folosită de Mădălina Manole împotriva dăunătorilor, nicidecum pentru a se sinucide.

„Totodată, interpretând în raport cu noţiunea de înlesnire activitatea acesteia de a o ajuta pe victimă să procure furadanul cu care s-a sinucis, trebuie menţionat că, pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii ar fi trebuit să cunoască hotărârea victimei de a se sinucide. Or, numita Berta Slav, a menţionat în cuprinsul declaraţiei sale că nu a realizat niciun moment că furadanul pe care Mădălina Manole, l-a solicitat să i-l procure va fi folosit de aceasta pentru a-şi suprima viaţa.

La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele artistei continuă acuzațiile: „Criminaliștii care au cercetat cazul au spus că este omor!”

Declaraţia sa este confirmată de analiza conţinutului sms-urilor primite de la victimă (din cuprinsul cărora reiese că a fost indusă în eroare cu privire la destinaţia substanţei), în plus neexistând elemente din care s-ar putea trage o concluzie contrară. În acest sens, în mod corect s-a reţinut că, în ceea ce o priveşte pe Berta Slav, lipseşte latura subiectivă a infracţiunii prevăzute de art.179 Cod penal”, au explicat procurorii, potrivit Spy.News.ro.