Femeia care a dat mâna cu norocul! La scurt timp după ce a fost dată afară din casă a câștigat la LOTO o casă de 5 milioane de lire sterline

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! Exact asta poate să spună o femeie din Marea Britanie, care și-a schimbat norocul cu un bilet la LOTO. După ce tocmai fusese dată afară din chirie, femeia a câștigat o casă de 5 milioane de lire sterline.

08 dec. 2023, 19:21
Femeia care a dat mâna cu norocul! La scurt timp după ce a fost dată afară din casă a câștigat la LOTO o casă de 5 milioane de lire sterline
Femeia care a dat mâna cu norocul! La scurt timp după ce a fost dată afară din casă a câștigat la LOTO o casă de 5 milioane de lire sterline

Se spune că roata norocului se învârte și după orice necaz, vine și o bucurie, iar această zicală s-a adeverit pentru această femeie, care fusese dată afară din chirie de către proprietar. Confruntându-se cu disperarea de a nu mai avea un adăpost, ea și-a încercat norocul la loto și a achiziționat un bilet în valoare de 10 lire sterline. Surpriza a fost una uriașă, după extrageri, deoarece femeia a câștigat o casă evaluată la 5 milioane de lire sterline.

Citește și: Sarah Prodan, schimbare de look! Dana Roba, printre cei care au felicitat-o pentru frumusețea rară pe care o are

Povestea pare desprinsă din paginile unui scenariu de film, având-o ca protagonistă pe Oceanne Belle, o femeie în vârstă de 49 de ani originară din Seychelles, care locuiește în Londra de 19 ani alături de partenerul său de 56 de ani, Didine. Din cauza creșterii semnificative a chiriei impuse de proprietar, cei doi nu și-au mai permis să continue să locuiască acolo și au fost nevoiți să se mute temporar în apartamentul unor prieteni, unde au dormit pe canapea.

Oceanne Belle, studentă cu „normă întreagă” la Universitatea Sunderland din Londra, specializată în Sănătate și Asistență Socială, nu a mai putut să își achite chiria pentru apartamentul în care locuia împreună cu partenerul său. O perioadă, au fost nevoiți să doarmă pe canapeaua unor prieteni, până când norocul le-a surâs sau, mai bine zis, reprezentanții unei companii imobiliare au venit cu o veste incredibilă. Inițial, Oceanne a crezut că este supusă unei glume elaborate, dar ulterior a realizat că totul este real și că a câștigat efectiv o locuință în valoare de 5 milioane de lire sterline.

„Viața mea s-a schimbat pentru totdeauna! Când mi-au spus că am câștigat marele premiu, am început să tremur. Nu am câștigat niciodată nimic și am mai participat la aceste extrageri de două ori înainte.”, a spus femeia norocoasă, potrivit The Sun.

Casa exclusivistă din Chelsea are 4 etaje, o grădină impresionantă, o bucătărie ultramodernă, un living spațios și mai multe dormitoare. Oceanne are voie chiar să vândă locuinșa, iar agenții imobiliari estimează că prețul ei ar putea crește cu 140.000 de lire anual.

„Câștigând această casă este un vis devenit realitate, dar nu mă va schimba ca persoană, încă vreau să-mi împlinesc visul suprem de a deveni asistentă pediatrică, iar această victorie mă va ajuta să realizez asta.”, a mai spus femeia.

Momentan, Oceanne Belle nu este hotărâtă ce va face cu vila pe termen lung, însă o perioadă va locui în ea, alături de partenerul ei de viață.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic de pe malul Someșului. Actorul și soția și-au renovat locuința cu câțiva ani în urmă