VIDEO Incident șocant în Gara de Nord! O femeie a fost înjunghiată de un bărbat care era îndrăgostit de ea

Un bărbat de 52 de ani a înjunghiat o femeie chiar în fața Gării de Nord din Capitală. Se pare că bărbatul ar fi fost îndrăgostit de victima sa. În timpul atacului acesta a rănit și un polițist.

28 feb. 2023, 17:31
VIDEO Incident șocant în Gara de Nord! O femeie a fost înjunghiată de un bărbat care era îndrăgostit de ea

Un incident șocant a avut loc în Gara de Nord în aceast weekend. O femeie a fost atacată și înjunghiată cu un cuțit chiar în în fața Gării. Atacatorul este un bărbat ăn vârstă de 52 de ani. În timpul atacului, acesta a rănit și un polițist care încerca să îl imobilizeze.

Citește și: Accident cu o mașină încărcată cu butelii. A intrat într-o casă, apoi a luat foc

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în data de 25 februarie în jurul orei 17:00. Femeia se afla în zona „Coloane” din fața Gării de Nord, însoțită de o prietenă. Aceasta a fost atacată de bărbatul de 52 de ani, despre care surse judiciare afirmă că ar fi fost îndrăgostit de aceasta.

Camerele de supraveghere au surprins exact momentul atacului. În filmare se observă faptul că bărbatul s-a îndreptat spre femeie și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. În tot acest timp prietena ei a încercat să îl oprească, însă nu a reușit să pună capăt agresiunii. În apărara femeii a sărit și un bărbat care se afla în împrejurimi, iar poliția a fost alertată.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză având asupra sa un cuțit cu care ar fi amenințat că își va pune capăt zilelor”, a transmis poliția.

Agresorul este un bărbat de 52 de ani care a fost arestat preventiv

Polițiștii l-au imobilizat și au reușit să îl dezarmeze. Bărbatul a fost dus la sediul B.P.T.F. Gara de Nord București. Victima a necesitat îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la spital. Medici au constatat, în urma unui control de specialitate, că viața femeii a fost pusă în pericol. Unul dintre polițștii care au participat la imobilizarea atacatorului a fost rănit de acesta în timpul intervenției. Agentul a suferit o plagă tăiată cu cuțitul de aproximativ 1,5 cm în zona palmar dreapta, între degetul mic și inelar.

În cauză, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbat. La data de 26 februarie 2023, Tribunalul București a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de persoana bănuită, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B., pentru lămurirea tuturor aspectelor cauzei.

Citește și: A fost anunțat constructorul liniei de metrou M6 dintre stațiile 1 Mai și Otopeni. Magistrala 6 va avea în total 12 stații