Femeia care a incendiat un magazin dintr-un mall din Capitală a fost prinsă de autorități VIDEO

Femeia, care în urmă cu câteva zile a incendiat un magazin dintr-un mall din București, a fost depistată de autorități, iar la momentul de față se fac verificări. Femeia nu suferea de tulburări psihice.

18 oct. 2021, 16:12
Femeia care a incendiat un magazin dintr-un mall din Capitală a fost prinsă de autorități VIDEO

Femeia, care în urmă cu aproximativ o săptămână a dat foc unui magazin dintr-un mall din Capitală, a fost prinsă de autorități.

Aceasta este centralistă la o companie din domeniul furnizării electrice de 20 de ani. Potrivit ultimeor informații, aceasta nu are probleme psihice. Ea le-a spus anchetatorilor că a făcut o criză de nervi și pur și simplu a dat foc unui aparat de încălzire din magazin.

„La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 20:30, Secția 22 Poliție a fost sesizată de reprezentanți unui magazin de aparatură electronică dintr-un mall din sectorul 6, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat un incendiu în incinta magazinului.

Polițiștii sosiți la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Prejudiciul în cauză fiind de aproximativ 3.500 de lei.

Astăzi, polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani bănuită de săvârșirea faptei.

Femeia a fost condusă la sediul subunității pentru continuarea cercetărilor.”, se arată în comunicatul autorităților.

Femeia arestată în Israel, pentru incendierea unui apartament

O femeie din Republica Moldova este principalul suspect în cazul incendierii unui apartament, în Israel. Ea s-a justificat în faţa polițiștilor spunându-le că are un „cip” implantat, care îi dă ordine.

Incidentul s-a petrecut duminică, în orașul israelian Beer Șeva. Echipajele de intervenție au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament în care locuia o bătrână de 90 de ani și îngrijitoarea acesteia.

La fața locului, pompierii au remarcat o femeie de 45 de ani cu un comportament suspect. Ea a fost predată oamenilor legii.

Polițiștii israelieni au constatat că aceasta este cetățean al Republicii Moldova. În timpul audierilor, femeia le-a spus autorităților israeliene că în corpul său este implantat un ”cip”, iar respectivul dispozitiv îi ordonă să facă anumite lucruri, scrie safenews.md.

Suspecta a fost reținută, ea urmează să fie supusă unui control psihiatric. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în respectivul incident. Ancheta acestui caz este în desfășurare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc.