O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața din cauza unui selfie. Femeia a alunecat de pe un pod celebru și s-a prăbușit 59 de metri în gol!

Tragedie fără margini în Turcia după ce o tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața încercând să își facă poza perfectă.

14 oct. 2021, 17:21
O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața din cauza unui selfie. Femeia a alunecat de pe un pod celebru și s-a prăbușit 59 de metri în gol!

O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața din cauza unui selfie. Hatice Nur Karabulut s-a dezechilibrat în timp ce încerca să îşi facă un selfie pe un pod aflat în Adana, iar vărul ei s-a rănit grav încercând să o salveze pe femeie. Tânăra a călcat strâmb şi a alunecat de pe o stâncă în momentul în care a vrut să prindă în imagine viaductul Varda, cunoscut în urma scenei de deschidere a filmului Skyfall.

O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața din cauza unui selfie. Femeia a alunecat de pe un pod celebru și s-a prăbușit 59 de metri în gol!

Potrivit cifrelor cifrelor raportate, aproximativ 330 de persoane au murit în timp ce încercu să îşi facă un selfie. În ultimul deceniu, numeroase decese au fost raportate, după ce oamenii au încercat să îşi facă o poză, dar au căzut de pe stânci, ori au fost electrocutaţi. În ultimii zece ani, cele mai multe astfel de decese au avut loc în India. Peste 176 de persoane au murit în acest mod. Clasamentul este completat de SUA, pe locul doi cu 26 de decese şi Rusia cu 19 astfel de cazuri.

De altfel, tinerii sunt din ce în ce mai expuși la pericole din cauza rețelelor de socializare. Ultima victimă este un minor de 14 ani din Bistrița care a fost descoperit spânzurat în locuință.

Adolescentul era campion la dans sportiv și premiant la școală însă s-ar fi lăsat în voia unei provocări lansată pe rețeua TikTok.

Reprezentanții școlii în care învăța copilul au anunțat Inspectoratul Școlar General al judeţului Bistriţa-Năsăud, care la rândul său a anunțat Poliția.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit inspectorului școlar general Aurelia Dan, tragedia a avut loc după ce elevul a ajuns acasă.

Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală. Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok. (…) Copil singur la părinţi, campion la dans sportiv, copil de 10, vesel, nu stare depresivă, nu probleme de comportament, deci nu a indicat comportamentul lui din ultima vreme niciun semn că ar avea vreo nevoie în acest sens. De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că, dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general.

Citește și: Cum vor liderii coaliției să câștige capital de imagine, după scandalul din guvern. Cîțu se fotografiază cu liceenele/ Barna, selfie cu pensionarii – FOTO
 


loading...
Partenerii noștri