O femeie a mâncat din cenușa soțului decedat și a slăbit 20 de kilograme. Obsesie periculoasă: „Nu mă pot opri. Este ca adrenalina” VIDEO

O femeie de 26 de ani, din SUA, a început să consume din cenușa soțului ei care a decedat și a slăbit mai multe kilograme. Obiceiul s-a transformat într-o obsesie periculoasă.

20 oct. 2021, 12:19
O femeie a mâncat din cenușa soțului decedat și a slăbit 20 de kilograme. Obsesie periculoasă: „Nu mă pot opri. Este ca adrenalina” VIDEO

O femeie de 26 de ani, pe nume Cassie, din SUA, avea un mariaj fericit cu soțul ei Sean pe care îl considera sufletul pereche.

Bărbatul a murit subit în urma unui atac de astm, moment în care lumea lui Cassie s-a prăbușit, iar femeia a încercat să-l țină cât mai aproape de ea.

Cuplul, care s-a căsătorit la zece luni după ce s-au cunoscut în 2009, fuseseră nedespărțiți înainte de atacul de astm fatal al lui Sean, care a însemnat o traumă profundă pentru Casie.

Inițial, Casie și-a găsit mângâierea purtând urna cu cenușa soțului său, Sean, pe oriunde merge. Femeia alegea alimentele din magazin în funcție de preferințele culinare ale fostului soț, și, cu toate că acesta era decedat, Cassie încă mai gătea felurile de mâncare adorate de partenerul ei.

„Îmi duc soțul peste tot, la magazin alimentar, la cumpărături, la filme, să mănânc, oriunde merg. De fiecare dată când merg la piață cumpăr mâncarea care îi place lui, gătesc mâncarea care îi place, nu o mănânc, dar gătesc pentru el. Unii râd, cred că mă joc, dar vorbesc serios, el este soțul meu.”, a declarat femeia.

Cu toate acestea, dependența lui Casie a evoluat într-o obsesie mai periculoasă.

„Cred că odată cu transferul cremelor sale, unii au intrat și în cutia de carton și asta s-a revărsat pe mâinile mele. Nu am vrut să-l șterg, doar e soțul meu,  așa că l-am lins de pe degete. Și iată-mă astăzi aproape două luni mai târziu și nu mă pot opri, îmi mănânc soțul”, a spus femeia.

Casie a explicat în detaliu cum anume cosnumă cenușa soțului.

„Mai întâi îmi ling degetul, îl bag în urnă, scufund degetul în cenușă și apoi mănânc. Are gust de ouă stricate, nisip și hârtie de nisip, dar am ajuns să iubesc acel gust, a început ca să nu vreau să scap de el și am continuat să mănânc.” a spus Cassie.

Femeia a observat că în urma ciudatei diete a slăbit 20 de kilograme.

„Am slăbit 20 de kilograme de când soțul meu a murit, practic singurul lucru pe care îl mănânc este cenușa lui”, spune tânăra, potrivit TheSun.

Femeia care mănâncă cennușa soțului decedat: „Mă simt rușinată, dezgustată de mine”

Tânăra femeie gustă cenușa lui Sean de aproximativ 5-6 ori pe zi, iar până la acest moment a mâncat aproape un kilogram de rămășițe ale sale, lăsând-o să se simtă fără speranță și vinovată.

„Când deschid urna, am un sentiment de fericire, este ca o adrenalină pentru mine și cu cât mănânc mai mult, cu atât mai entuziasmată mă simt, până când îmi dau seama că nu a mai rămas foarte mult. Apoi, câteva minute mai târziu mă simt oribil pentru că am făcut-o. Mă face să mă simt jenată, rușinată, dezgustată de mine, confuză, nebună – trebuie să fii o persoană foarte bolnavă ca să mănânci cenușa cuiva.”, a mărturisit Cassie.

În afară de faptul că cenușa lui Sean se epuizează rapid, îmbălsămarea folosește opt substanțe chimice care pot provoca psihoză dacă sunt ingerate.

„Știind că am consumat deja jumătate de kilogram din cenușa lui, este foarte greu, deoarece se va epuiza în curând și nu știu dacă voi putea suporta acest lucru. Trebuie să nu mai mănânc, l-am pierdut o dată, de data asta va fi vina mea că îl pierd din nou.”, a dezvăluit în lacrimi, Cassie.