Femeia care a provocat explozia din blocul de locuinţe sociale din Piteşti a murit la spital

Femeia care a provocat explozia din blocul de locuinţe sociale din cartierul piteştean Războieni a murit, miercuri, la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arşi din Bucureşti, unde fusese internată cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 11:44
Femeia care a provocat explozia din blocul de locuinţe sociale din Piteşti a murit la spital

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, femeia, Crinuţa Vasile, în vârstă de 53 de ani, care în urma exploziei a suferit arsuri de gradul trei şi patru pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului, a decedat, miercuri, la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arşi din Bucureşti, scrie Mediafax.

O explozie puternică s-a produs, duminică dimineaţă, într-un bloc de locuinţe sociale din cartierul Războieni din Piteşti, în urma deflagraţiei femeia de 53 de ani fiind rănită grav, cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului. De asemenea, mai multe persoane au fost intoxicate cu fum.

În timpul acţiunii de stingere a incendiului, în garsoniera unde s-a produs deflagraţia a fost găsită moartă o fetiţă de opt ani, care era adoptată de către femeie.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au stabilit că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze de la reţeaua de alimentare cu gaz metan a imobilului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, primele cercetări arată că acumularea de gaz s-a produs după ce femeia de 53 de ani a folosit ţeava de gaz de la aragaz pentru a umfla baloane.