Femeia care ar fi fost răpită în Arad e rudă cu presupuşii agresori, iar aceasta nu a depus plângere

Poliţiştii arădeni, care au dus la audieri, miercuri, mai multe persoane despre care credeau că au fost implicate în răpirea de pe stradă a unei femei, au constatat că presupusa victimă este rudă cu cei audiaţi şi nu a depus plângere. Femeia, care a fost identificată şi are 41 de ani, susţine că i s-a făcut rău după o altercaţie verbală pe stradă şi a chemat în ajutor familia.

RomaniaTV.net
08 aug. 2018, 16:17
Femeia care ar fi fost răpită în Arad e rudă cu presupuşii agresori, iar aceasta nu a depus plângere

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat, miercuri seară, că, în urma audierilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că nu s-a comis nicio infracţiune în cazul presupusei răpiri raportate la 112 de mai mulţi martori.

”S-a constatat că, în data de 6 august, între două femei care se deplasau pedestru pe o stradă din municipiul Arad ar fi avut loc o altercaţie verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simţit rău, solicitând ajutor. Un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeaşi stradă, a oprit în dreptul femeii şi, împreună cu alţi doi pasageri, au urcat femeia în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieşit că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Lorena Radu, conform News.ro.

Conform poliţiştilor, presupusa victimă are 41 de ani, iar toţi cei implicaţi şi audiaţi miercuri sunt rude.

Luni după-amiază, mai mulţi arădeni au sunat la 112 pentru a anunţa că o femeie a fost răpită în centrul oraşului Arad, pe Calea Iuliu Maniu. Conform relatărilor martorilor, femeia fost luată cu forţa de câteva persoane, femei şi bărbaţi, care au băgat-o într-o dubiţă ce a demarat în mare viteză. Femeia ar fi încercat să opună rezistenţă şi ar fi strigat după ajutor.

Citeşte şi: Răpire ca-n filme la Arad. O femeie a fost răpită de pe stradă şi băgată cu forţa într-o dubă. Au fost instituite filtre

Oamenii le-au oferit poliţiştilor informaţii despre cum arată presupuşii răpitori şi autoutilitara, iar în tot judeţul au fost instituite filtre.

Miercuri dimineaţă, reprezentanţii IPJ Arad au anunţat că au identificat în trafic, pe raza localităţii arădene Şagu, autoturismul care ar fi fost implicat în presupusa răpire.

”Poliţiştii comunei Vinga au depistat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Şagu, autovehicul utilizat pentru comiterea faptei de lipsire de libertate produsă în urmă cu două zile pe raza municipiului Arad. A fost identificat atât conducătorul auto, cât şi celelalte persoane participante la săvârşirea activităţii infracţionale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, declarase, miercuri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

Persoanele identificate au fost conduse la audieri, care au durat câteva ore.