Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Ce a decis Daniela Iliescu: „Dorim să transmitem pe această cale un mesaj”

Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Întreaga familie suferă în urma accidentului rutier provocat de artist, în urmă cu câteva zile. Acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru că a fugit de la locul faptei.

21 nov. 2022, 08:29
Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Ce a decis Daniela Iliescu: „Dorim să transmitem pe această cale un mesaj”
Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok

Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Daniela Iliescu a postat un videoclip în care a vorbit despre accidentul provocat de iubitul ei în urmă cu câteva zile şi a ținut să-și ceară scuze în numele ei, dar și al partenerului ei de viață pentru cele petrecute.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj

Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok

Blondina i-a asigurat pe internauți că artistul a cooperat cu autoritățile încă din primul moment pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul din Cluj-Napoca. Partenera lui Culiță Sterp le-a mulțumit, pe această cale, celor care le-au fost alături în aceste momente grele.

În noaptea accidentului, o femeie se afla în mașină alături de Culiță Sterp. Logodnica artistului a mai spus că știrile despre Laura, femeia aflată în mașină, ar fi putut destrăma o familie. Tânăra respectivă a participat la filmarea unui videoclip.

Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu.

Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături.

Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum.

Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat.

Eu, dacă nu eram în cunoștință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familiile noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină”, a spus Daniela Iliescu în clipul video postat pe Tik Tok.

@daniela.iliescuIi mulțumim lui Dumnezeu pentru ca amândoi sunt bine, sanatosi. 🙏🏼 și tuturor celor care ne sunteți alături, atât nouă cât și lui!♬ original sound – Daniela Iliescu