Femeia care se culcă doar cu bărbaţi însuraţi. Care este motivul ei FOTO

Majoritatea femeilor îşi caută un iubit care să fie...singur. Nu şi Clare Jenkins care vrea relaţii doar cu bărbaţi însuraţi.

RomaniaTV.net
02 ian. 2013, 07:35
Femeia care se culcă doar cu bărbaţi însuraţi. Care este motivul ei FOTO

Clare Jenkins are 32 de ani şi este o mămică singură. De când s-a despărţit de partenerul ei, în urmă cu patru ani, Clare a decis să se întâlnească doar cu soţii altor femei.

„Oamenii care citesc asta o să mă creadă o nesimţită căreia nu îi pasă de soţiile bărbaţilor cu care mă întâlnesc şi cu care mă culc, atunci când îmi plac suficient de mult. Dar nu vreau să fiu percepută ca o distrugătoare de căsnicii. Din contră. Eu îi fac pe bărbaţii însuraţi mai satisfăcuţi în vieţile lor şi astfel le fac căsniciile mai bune – se duc acasă mai fericiţi şi sunt mai drăguţi cu soţiile lor”, spune Clare.

Motivul pentru care mă culc doar cu bărbaţi însuraţi este simplu – nu vreau niciun bărbat care să îmi controleze viaţa. Dacă m-aş întâlni cu burlaci, ar putea să se îndrăgostească de mine şi ar vrea să se mute în casa mea„, mai spune femeia. În plus, ea se poate concentra asupra celor două fiice ale sale, în vârstă de patru şi de 13 ani.

„Întâlnindu-mă cu bărbaţi însuraţi, mă distrez, dar nu am nicio responsabilitate”, precizează Clare.