Femeia din Hunedoara care şi-a lăsat copiii să ardă de vii, cercetată penal pentru omor VIDEO

Mama care şi-a lăsat copiii singuri în casă să ardă de vii va fi cercetată penal. Femeia din Uricani plecase să-şi cumpere băutură, informează România TV. Între timp au apărut şi imagini cutremurătoare cu apartamentul în flăcări. O altă tragedie s-a petrecut în Buzău. O fetiţă de 4 ani a murit carbonizată, iar cei doi fraţi ai ei au ajuns la spital. Copiii erau singuri acasă.

09 iun. 2015, 05:58
Femeia din Hunedoara care şi-a lăsat copiii să ardă de vii, cercetată penal pentru omor VIDEO

O lumânare lăsată aprinsă a provocat tragedia de la Uricani. Cei trei copii au strigat după ajutor până în ultima clipă. După stingerea incendiului, imaginile erau cumplite. Doi copii carbonizaţi, iar al treilea, o fetiţă de 8 ani, încă mai respira. Ea reuşise să se apropie de uşa de la intrare.

Martorii spun că, în timp ce salvatorii se luptau cu flăcările, mama copiilor, beată fiind, ar fi adormit în faţa blocului.

Femeia de 37 de ani a mai trecut în urmă cu câţiva ani printr-o dramă teribilă. Fostul ei soţ i-a omorât doi copii mici.

Un incendiu puternic a cuprins şi o casă dintr-un sat din Buzău. Trei copii erau singuri, după ce mama lor plecase la munca.

O fetiţă de patru ani a fost găsită carbonizată, fratele ei cu un an mai mic are arsuri grave şi a fost dus cu elicopterul la Bucureşti. Pompierii cred că incendiul a pornit de la o butelie.

Citeşte şi TRAGEDIE în Hunedoara. Trei copilaşi au murit într-un incendiu puternic