Femeia din Timişoara confirmată cu coronavirus, testată pentru a doua oară. Care este rezultatul

Pacienta internată la Timişoara, confirmată cu coronavirus, a fost supusă unui nou test în cursul zilei de luni, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. În urma testării rezultatul a fost pozitiv. Următoarea testare va fi efectuată peste trei zile      

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 14:49
Femeia din Timişoara confirmată cu coronavirus, testată pentru a doua oară. Care este rezultatul

Femeia va rămâne sub monitorizare medicală şi este internă la spital, fără a intra în contact cu alţi pacienţi. Teste similare vor fi refăcute pentru a verifica evoluţia stării sale de sănătate.

Citeşte şi: Noi detalii despre femeia depistată cu CORONAVIRUS. A fost luată de acasă cu izoleta

Pacienta, în vârstă de 38 de ani, este unul dintre cie trei pacienţi confirmaţi cu coronavirus în România.

O altă femeie din Timişoara este suspectă de coronavirus

O altă femeie din Timişoara, în vârstă de 69 de ani este suspectă de coronavirus. Aceasta a călătorit în regiunea Lombardia, Italia şi a anunţat autorităţile că se simte rău. Aceasta va fi transportată cu izoleza la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, unde urmează să i se recolteze probe pentru a stabili dacă are sau nu virusul ucigaş din China.

Citeşte şi:Anchetă epidemiologică la Timişoara! Specialiştii recoltează probe de la 9 pasageri care au stat lângă pacienta infectată

”A fost solicitată izoleta pentru o pacientă, care se afla în izolare la domiciliu. Este vorba de o femeie în vârstă de 69 ani, care a fost în Italia, în regiunea Lombardia, și s-a întors în data de 25 februarie. Se afla izolată la domiciliu, a venit cu avionul din Italia. Femeia a anunțat că are tuse și febră, iar la acest moment trebuie să ajungă izoleta la domiciliul respectiv pentru a o prelua”, a declarat,  în cadrul unei conferințe de presă, Cornelia Cismaș-Malac, șeful Direcției de Sănătate Publică Timiș.