Femeia din Ucraina care confecţionează păpuși voodoo, pe care le-a botezat Putin. Motivul pentru care nu a dat şi chipul liderului de la Kremlin

Femeia din Ucraina care confecţionează păpuși voodoo, pe care le-a botezat Putin. Marina Fedchik, care e meșteșugar din Uzhgorod, vinde păpușile și donează banii obținuți forțelor armate ucrainene.

04 apr. 2022, 18:51
Femeia din Ucraina care confecţionează păpuși voodoo, pe care le-a botezat Putin. Motivul pentru care nu a dat şi chipul liderului de la Kremlin
Femeia din Ucraina care confecţionează păpuși voodoo

Femeia din Ucraina care confecţionează păpuși voodoo. Aceasta spune că nu a dat păpușilor chipul lui Vladimir Putin, pentru că asta ar fi fost „o onoare prea mare pentru el”.

Am văzut pe internet, la una dintre prietenele mele, o păpușă pe care a făcut-o în primele zile, dar avea o față brodată care semăna cu Putin. Și mi s-a părut că este multă onoare pentru el. Așa că folosesc doar punctele principale pentru o păpușă voodoo, care sunt imaginea și mesajul universului”, a spus femeia, într-un comentariu postat pe Instagram.

Femeia din Ucraina care confecţionează păpuși voodoo

Păpușile voodoo sunt folosite în ritualuri răzbunătoare împotriva unor persoane cărora cineva vrea să le facă rău. Persoanele „atacate” sunt blestemate cu scopul de simți durere sau pentru a avea parte de nenorociri, iar pentru asta e nevoie ca păpușile să fie împunse cu ace.

Cu toate că aceste ritualuri sunt asociate cu magia neagră, păpușile voodoo au și întrebuințări benefice, care includ vrăji ce pot vindeca bolile sau alunga vrăjile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @suspilne_zakarpattia

Citeşte şi: Anunţul care dă fiori întregii planete! Planul monstruos al Kremlinului după ce a invadat Ucraina

Dezăluiri cutremurătoare după masacrul din Ucraina

Locuitorii din Bucea povestesc că „ruşii trăgeau sălbatic”. Apar mărturii despre măcelul soldaţilor ruşi în Bucha. „Ruşii din Bucha? Nu au evacuat zona, ci au tras. Şi cu nişte tancuri au spart prin case”, spun locuitorii.

Locuitorii din Bucha povestesc că „ruşii trăgeau sălbatic”. Cameră de tortură cu 5 cadavre şi s-a aflat identitatea comandantului trupelor: „Oroarea din satul nostru a început în după-amiaza zilei de 4 martie, când vreo douăzeci de tancuri ruseşti au traversat acest drum în coloane şi au început să tragă sălbatic cu kalaşnikov asupra caselor noastre şi asupra maşinilor pe lângă care treceau, strivindu-le”.

Armata ucraineană a găsit la Bucea o cameră de tortură folosită de soldaţii ruşi cu cadavrele a 5 civili aplecaţi înainte şi cu mâinile legate la spate, a transmis agenţia UNIAN. Trupele ruse au folosit subsolul unui sanatoriu local pentru copii numit „Radiant”.

Surse mass-media din Ucraina au dat publicităţii în această dimineaţă informaţii despre identitatea presupusului comandant al trupelor ruse de la Bucea, responsabil de masacrul. Potrivit activiştilor InformNapalm, unitatea militară 51460, brigada 64 de artilerie motorizată implicată în crime de război din Bucea, era comandată de locotenent-colonelul Omurbekov Asanbekovici.

InformNapalm a publicat şi datele personale ale locotenentului colonel pe Telegram: email, adresa şi numărul de telefon.