Femeia pe care Ion Țiriac o iubește necondiționat. Puțină lume știe de ea: „A trăit viața doar pentru mine”

Femeia pe care Ion Țiriac o iubește necondiționat. Miliardarul român a avut o relaţie specială cu sora sa mai mică, despre care spune că a trăit pentru el toată viaţa şi a avut grijă ca fratele său să nu aibă de suferit. Fostul tenismen s-a confruntat cu greutăți înainte de a atinge succesul.

25 dec. 2023, 10:29
Femeia pe care Ion Țiriac o iubește necondiționat. Puțină lume știe de ea: „A trăit viața doar pentru mine”
Femeia pe care Ion Țiriac o iubește necondiționat. Puțină lume știe de ea: "A trăit viața doar pentru mine"

Femeia pe care Ion Țiriac o iubește necondiționat. După ce și-a pierdut soțul, mama lui Ion Țiriac a început să lucreze într-o fabrică, în timp ce fiica ei mai mică avea grijă de fostul jucător de tenis. Rodica a avut grijă și de nepoții miliardarului, a păstrat legătura cu Ileana Lazariuc, chiar dacă Ion Ion Țiriac și-a refăcut viața.

Femeia pe care Ion Țiriac o iubește necondiționat

Am o soră, una mai mică. Eu eram un fel de macho pe vremea aia, după-aia mi-a trecut repede. Pe vremea aia, femeile erau cele care se ocupau de bucătărie, mai târziu se ocupau să facă și un copil, doi-trei, să propage rasa care era, cam așa era treaba între mine și soră-mea. Avea grijă de mine dintotdeauna.

Soră-mea de la început până în ziua de azi mi-a fost omul care a trăit viața doar pentru mine. Noi am fost o familie în care nu te lua brațe maică-ta, taică-tu, doamne cât te iubesc, cât mi-ești de drag. Dar nu trebuia absolut nimic, pentru că le simțeai din elicopter despre ce era vorba într-o familie ca asta”, a spus Ion Ţiriac, potrivit europafm.ro.

Citește și: Ce pensie primeşte Ion Ţiriac. Suma este colosală, ce face miliardarul cu banii primiţi de la statul român

Ce se întâmplă cu averea lui Ion Ţiriac, după moartea miliardarului

Ion Ţiriac a fost surclasat în ultimul an în clasamentul celor mai bogaţi români, pierzându-şi poziţia de lider. Averea sa nu a suferit modificări, rămânând la 2 miliarde de dolari, în timp ce Daniel Dineş, fondatorul UiPath, l-a depăşit, având o avere de 2,1 miliarde de dolari.

În trecut, Daniel Dineş a fost recunoscut în 2019 ca primul miliardar român în domeniul afacerilor cu roboţi software, cu o avere estimată la 6 miliarde de dolari doi ani mai târziu. Cu toate acestea, la începutul acestui an, avere sa a scăzut la 1,6 miliarde de dolari. Cu ultima actualizare a clasamentului Forbes, a reuşit să îl depăşească pe Ion Ţiriac, ocupând acum primul loc la nivel naţional şi locul 1457 în topul global al celor mai bogaţi oameni din lume. În comparaţie, Ion Ţiriac a coborât pe locul 1486.

Topul celor mai avuţi români mai include nume precum Dragoş Pavăl (1,7 miliarde de dolari), Ion Stoica (1,2 miliarde de dolari) şi Matei Zaharia (1,2 miliarde de dolari).

Ion Ţiriac, cu cei trei copii ai săi, Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac, a declarat că, deşi are trei moştenitori legali, consideră că are în total 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi egale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.