Femeie căutată de poliţişti, după ce a plecat din farmacie cu borseta plină cu bani uitată de un bărbat

O femeie este căutată de poliţişti, după ce a plecat din farmacie cu o borsetă în care se aflau peste 12.000 de euro. Aceasta aparţinea unui bărbat, care a uitat-o pe tejgheaua farmaciei din Sibiu.

17 dec. 2021, 16:30

Femeie căutată de poliţişti, după ce a plecat din farmacie cu borseta plină cu bani uitată de un bărbat. S-a întamplat la o farmacie din Sibiu. Borseta aparţine un şofer de TIR care s-a întors din străinătate.

Femeie căutată de poliţişti, după ce a plecat din farmacie cu borseta plină cu bani uitată de un bărbat

Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a o identifica pe femeiea care şi-a însuşit peste 12.000 de euro.

“Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, în municipiul Sibiu. La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, şi-a însuşit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conţinea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, paşaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro şi 4.000 de lei”, au transmis reprezentanţii IPJ.

Citeşte şi Dezvăluiri şocante în cazul studenţilor ucişi la Iaşi. Greşeala făcută de principalul suspect care a dus la prinderea acestuia

În urma plângerii depuse de bărbat,  la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă au surprins o persoană care ar putea fi bănuită de săvârşirea faptei. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu la telefon 0269/208211.

Citeşte şi Noi imagini de coşmar după incendiul blocului din Constanţa. Un bărbat a ieşit din flăcări VIDEO

 

 


loading...
Partenerii noștri