Noi imagini de coşmar după incendiul blocului din Constanţa. Un bărbat a ieşit din flăcări VIDEO

Imaginile surprinse după incendiul care a distrus un bloc din Constanţa sunt demne de un film de groază. Un bărbat a ieşit din foc, având geaca arsă, în timp ce flăcările înghiţeau mare pare din parcarea imobilului.

17 dec. 2021, 14:17
Noi imagini de coşmar după incendiul blocului din Constanţa. Un bărbat a ieşit din flăcări VIDEO

Noi imagini de coşmar după incendiul blocului din Constanţa au fost surprinse de camerele de supraveghere situate la un imobil din apropiere, pe strada Prelungirea Srg. Nicolae Grindeanu.

În filmare apare un bărbat care iese din foc, cu geaca arsă. În spatele său poate fi văzut cum flăcările au înghiţit cu repeziciune o suprafaţă uriaşă din parcarea clădirii.

De asemenea, focul s-a extins spre mai multe maşini parcate pe stradă, în apropierea blocului. Peste 30 de autoturisme au fost distruse în urma incendiului puternic.

Citeşte şi: Incendiu la blocul din Constanţa. Primarul Vergil Chiţac anunţă ce soluții vor fi găsite pentru cei care au rămas fără locuință în prag de sărbători

Alte imagini au surprins momentul când din fațada imobilului se desprind cu bucăți și cad pe șosea, conform Ziare.com.

Citeşte şi: Incendiul care a mistuit un bloc din Constanţa a fost provocat de doi copii. Minorii s-au predat şi şi-au recunoscut fapta

Unul din cei doi copii audiați joi seară în cazul incendiului de la blocul din Constanța a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul, în vârstă de 15 ani, va fi supus vineri, 17 decembrie, unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ.

Acuzațiile din dosar sunt de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă.

”În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, 2 minori, de 13 şi 15 ani, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 17 decembrie a.c., să fie prezentat unei comisii în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru stabilirea discernământului”, a transmis IPJ.

Potrivit ultimelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, datele centralizate joi, 16 decembrie, la ora 19:00 cu privire la pagubele produse în urma incendiului de la blocul din municipiul Constanţa arată că au fost afectate 150 din totalul de 162 de apartamente aflate în imobil.

Citeşte şi: Copil de 6 ani ucis de un câine în Constanţa. Băiatul a fost atacat chiar în faţa casei