Femeie de 54 de ani, condamnată la închisoare cu suspendare şi 60 de zile de mers la biserică pentru evaziune fiscală prin videochat

Un caz inedit s-a judecat în judeţul Sălaj, unde o femeie în vârstă de 54 de ani a fost condamnată la închisoare cu suspendare și a fost obligată de judecători să meargă la biserică timp de 60 de zile pentru evaziune fiscală prin videochat.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 05:01
Femeie de 54 de ani, condamnată la închisoare cu suspendare şi 60 de zile de mers la biserică pentru evaziune fiscală prin videochat

Inculpata a fost acuzată că în perioada 2013-2018 a încasat venituri din videochat în valoare de 58 de mii de lei, mai exact 13.000 de euro pe care nu i-a declarat statului român și astfel a cauzat un prejudiciu de aproximativ 11.000 de lei.

Instanța de judecată a Tribunalului Sălaj a condamnat-o la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și trebuie să depună o muncă în folosul comunității într-o biserică.

Femeia a încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii prin care spune că singură și-a făcut cont pe site, a completat un formular cu mai multe IBAN-uri de la bănci, și-a creat chiar și o poreclă și a făcut videochat în louința sa din Cehu Silvaniei.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, în mijlocul conflictelor la „Bravo, ai stil!”. Ameninţări la adresa Calinei: „Îi ştim „dosarul…” Dacă mă enervează..”