Femeie din Pașcani condamnată la închisoare cu executare după ce a furat 20 de batoane de salam, kaizer și mușchi file. Le-a scos din magazin într-o sacoșă ascunsă sub fustă

O femeie din Pașcani a fost condamnată la închisoare cu executare după ce a furat 20 de calupuri de salam și alte produse dintr-un magazin, pe care le-a ascuns sub fustă.

08 ian. 2024, 19:53
Femeie din Pașcani condamnată la închisoare cu executare după ce a furat 20 de batoane de salam, kaizer și mușchi file. Le-a scos din magazin într-o sacoșă ascunsă sub fustă
Ieșeancp condamndată la închisoare după ce a furat 20 de batoane de salam

O femeie din Pașcani a fost condamnată la 1 an și 4 luni de închisoare cu executare, după ce a sustras dintr-un magazin 20 de batoane de salam, kaizer, mușchi file și alte bunuri, pe care le-a ascuns sub fustă, într-o pungă.

Prinsă de oamenii legii, femeia le-a spus că nu intenționa să le fure, ci a uitat să le pună pe bandă la casa de marcat. Ieșeanca ar fi primit pedeapsă cu suspendare, dacă s-ar fi prezentat, măcar o dată, la proces.

Citește și: FOTO Noua modă în materie de romantism. Buchetul de „flori” cu salam, la mare căutare în Cluj

Fapta a fost comisă în iunie 2020, la un supermarket din Pașcani, unde femeia a intrat alături de fiica ei vitregă și cu o sacoșă de rafie de mari dimensiuni. Au luat un coș de mână și au dat atacul.

După ce s-a asigurat că nu e văzută, femeia a trecut în geanta de rafie produsele, pe care a pus-o apoi în coș și a continuat să așeze peste acestea și alte bunuri.

La casa de marcat, a pus pe banda de cumpărături doar produsele aflate la suprafață, în timp ce sacoșa de rafie și-a pus-o între picioare, sub fustele pe care le purta.

A scos sacoșa de sub fuste, împingând-o cu piciorul până la ieșirea din magazin, unde a fist oprită de un agent de pază care a observat toată operațiunea pe camerele de supraveghere. În geanta de sub fuste, hoața avea bunuri furate în valoare de 1.000 de lei.

Citește și: Neputința unei femei a împins-o să cerșească de mâncare pe stradă: „Astăzi am înțeles cu adevărat ce înseamnă a țipa de foame”

Ea le-a spus polițiștilor că nu ar fi vrut să fure produsele ci pur și simplu a uitat să le scaneze la casă.

„Nu poţi să uiţi că ai luat de pe rafturi nu mai puţin de 20 de batoane de salam, kaizer, muşchi file, precum şi alte produse alimentare şi nealimentare. Mai mult, din imaginile preluate de camerele de luat vederi din incinta magazinului, care au suprins toate activităţile desfăşurate de inculpată, rezultă cu certitudine că aceasta a înţeles să sustragă acele bunuri”, au consemnat magistrații.

Soțul femeii a achitat în aceeași zi toate produsele furate, dar chiar și așa aceasta a fost trimisă în judecată pentru furt. Nu s-a prezentat însă la niciun termen, motiv pentru care Judecătoria Pașcani a condamnat-o vineri la 1 an și 4 luni de închisoare cu executare. Sentința poate fi atacată cu apel.