FEMEIE în COMĂ şi BĂRBAT ARESTAT din cauza unui SELFIE. Incidentul pare desprins din FILME FOTO

O femeie a ajuns în comă la spital după ce a fost muşcată de o cobră în timp ce voia să facă un selfie alături de reptila periculoasă. Stăpânul animalului a fost ulterior arestat pentru ceea ce s-a întâmplat.

14 aug. 2014, 15:32

Oliver Matveyev, un bărbat de 34 de ani din Rusia, a fost arestat după ce poliţia l-a acuzat că de ani de zile oferea turiştilor şansa să facă fotografii cu o cobră în schimbul unei sume de bani, potrivit Mirror.

Citeşte şi TERIFIANT. Selfie-ul face o nouă victimă după ce o adolescentă de 16 ani a murit din cauza unei fotografii

Cu toate acestea, în urma unui astfel de gest, o femeie a ajuns de urgenţă la spital, aflându-se în comă, după ce a fost muşcată de reptila cu sânge rece. În acelaşi timp, posesorul cobrei este şocat, declarând că şarpele nu a mai recurs niciodată la un atac asupra unui om. Incidentul a avut loc pe malul râului Kuban, în apropierea oraşului Dermontovo.

Nu înţeleg, şarpele nu a mai muşcat nimeni până acum„, a explicat Oliver.

Citeşte şi Un SELFIE i-a SALVAT VIAŢA. Povestea femeii salvate de medici după ce s-au uitat la câteva imagini VIDEO

Mai mult, conform autorităţilor, stăpânul reptilei nu purta asupra lui un antidot şi nici nu s-a gândit să îi scoată cobrei veninul astfel încât turiştii să fie în siguranţă în apropierea ei. Dacă victima va murit, Matveyev riscă ani buni de închisoare pentru crimă.