Femeie înjunghiată în gât de fostul soţ

O femeie de 47 de ani din Suceava a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost înjunghiată în gât de fostul soţ.

23 mai 2016, 13:39
Femeie înjunghiată în gât de fostul soţ

Incidentul a avut loc duminică seara, la locuinţa femeii din cartierul sucevean Burdujeni, scrie monitorulsv.ro. În jurul orei 21, Ioan I., un bărbat de 43 de ani din municipiu, s-a prezentat la Secţia de Poliţie Burdujeni, unde le-a povestit poliţiştilor că şi-a omorât soţia, fără a putea da mai multe detalii întrucât se afla în stare de ebrietate. El le-a spus poliţiştilor adresa unde s-a petrecut incidentul, iar aceştia au ajuns în scurt timp la un apartament situat pe o stradă din cartier.

Citeşte şi O cântăreaţă celebră, înjunghiată de zeci de ori de un fan care o hărţuia

Aici au găsit-o pe soţia acestuia, o femeie de 47 de ani care avea o plagă tăiată în zona gâtului. Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului i-a acordat femeii primul ajutor, după care aceasta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe din Spitalul Judeţean Suceava, pentru îngrijiri medicale. Femeia a reuşit să le povestească poliţiştilor faptul că nu mai locuia împreună cu soţul ei din luna ianuarie a acestui an, după ce a hotărât să se despartă de acesta. Duminică seara, la uşa apartamentului în care locuieşte cu chirie a apărut soţul, care i-a motivat vizita prin faptul că vrea să-şi vadă fiica.

La un moment dat, spiritele s-au încins între cei doi în urma unei discuţii contradictorii, iar bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a luat un cuţit din bucătărie şi a înţepat-o o singură dată pe femeie în zona gâtului, provocându-i o rană. În apartament mai se afla în acel moment şi un alt bărbat, rudă a femeii, care a reuşit să intervină şi să-l dea pe agresor afară din locuinţă.

Citeşte şi Elevă înjunghiată pentru un telefon mobil

La spital, în urma examinării medicale, femeii i s-a stabilit diagnosticul de plagă contuză cervicală anterioară prin agresiune, care a fost suturată. Femeia a rămas internată în secţia de chirurgie a spitalului, sub supraveghere medicală. Pe numele bărbatului agresiv poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.