Femeie înjunghiată într-o staţie de microbuz de soţul de care voia să divorţeze

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de către soţul de care voia să divorţeze. Atacul a avut loc într-o staţie de microbuze din Slatina.

16 aug. 2021, 09:00
Femeie înjunghiată într-o staţie de microbuz de soţul de care voia să divorţeze

O femeie a trăit spaima vieţii. Bărbatul cu care a trăit ani buni, dar de care voia să divorţeze a înjunghiat-o luni dimineaţă. Scena a avut loc într-o staţie de microbuz din Slatina.

Bărbatul de 43 de ani şi soţia cu care se afla în proces de divorţ s-au întâlnit în staţie şi după o discuţie în contradictoriu, bărbatul a înjunghiat-o în zona gâtului şi în spate.

Citeşte şi: Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit în accident, în Suceava. Alți trei au fost grav răniți

După agresiune, bărbatul a plecat acasă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acolo l-au găsit poliţiştii care l-au ridicat şi dus la audieri.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 43 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt”, a transmis IPJ Olt.

Femeia înjunghiată, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Citeşte şi: Educatoare din Capitală, înjunghiată fără milă în propria locuință. Criminalul se plimbă liber de trei zile

 

Femeie ucisă în bătaie de nora ei, în Botoşani

O femeie de 51 de ani, din Dorohoi, a fost arestată preventiv după ce și-a ucis în bătaie soacra. Crima a fost descoperită chiar de soțul femeii. Bărbatul a ajuns acasă și și-a găsit mama fără suflare, prăbușită pe podea, şi pe soția sa, plină de sânge. Bărbatul a sunat imediat la 112.

„A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori, cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani potrivit Realitatea.net.

Femeia de 51 de a fost arestată preventiv pentru omor calificat.