Femeie lovită cu pumnii și picioarele în Târgu Jiu. Agresoarele au dat-o cu capul de asfalt, dar nimeni nu a intervenit VIDEO

Scene parcă desprinse din filmele cu bătăi au avut loc marți pe străzile din Târgu Jiu. O femeie de 37 de ani a fost lovită cu pumnii și picioarele de două femei, î

25 aug. 2021, 11:34
Femeie lovită cu pumnii și picioarele în Târgu Jiu. Agresoarele au dat-o cu capul de asfalt, dar nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie de 37 de ani a fost lovită cu pumnii și picioarele de două femei, pe o stradă din Târgu Jiu. Conflictul a fost aplanat de polițiștii, care le-au amendat pe agresoare și au deschis dosar penal.

Incidentul, care a fost filmat de un martor, s-a petrecut marți în orașul Târgu Jiu. În imaginile șocante se observă cum două femei au început să o lovească pe o tânără cu pumnii de picioarele, apoi au tras-o de păr și au dat-o cu capul de asfalt, potrivit gorjonline.ro.

„Băi, dar nu sare nimeni, ce naiba? Nu se poate așa ceva!”, se aude, la un moment dat, pe înregistrarea făcută de martor.

Trei persoane au privit incidentul, dar niciuna nu a intervenit. Una din agresoare a continuat să o lovească pe tânără până când și-a făcut apariția un polițist local.

Conform IPJ Gorj, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, pentru provocare și participare la scandal, în valoare totală de 2.600 de lei.

„Ne-am sesizat din oficiu, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Gorj.

Citiți și Bătaie între şoferi pe Transfăgărăşan. Un conducător auto nervos a plecat cu un altul pe capotă VIDEO

Citiți și Bătaie în faţa unui club din Mamaia. Cum a reacţionat tânărul, după ce iubita lui i-a dat un pumn în faţă