Femeie măritată, șantajată cu poze indecente de fostul amant, ca să se întoarcă la el

O femeie căsătorită, din Argeș, a fost victima unui șantaj din partea fostului amant care voia să se împace cu ea. Bărbatul o amenința că va publica poze indecente cu aceasta.

28 iul. 2021, 13:54
Femeie măritată, șantajată cu poze indecente de fostul amant, ca să se întoarcă la el

O femeie

măritată, din Argeș a fost victima unui șantaj din partea fostului amant, care o amenința că va publica poze indecente cu ea, dacă nu se va împăca cu acesta. Femeia disperată a anunțat cazul la Poliție, iar amantul din Pitești a fost reținut și e cercetat pentru şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Piteşti.

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunilor iunie-iulie a.c., bărbatul ar fi distribuit în mediul on-line fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, solicitând acesteia bani şi întreţinerea de relaţii sexuale. Totodată, bărbatul ar fi transmis persoanei în cauză mesaje şi apeluri telefonice cu o frecvenţă foarte ridicată, ar fi urmărit-o în zona domiciliului şi i-ar fi transmis mesaje cu conţinut ameninţător”, precizează IPJ Argeş.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției, la data de 22 iulie și a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, relatează Antena3. 

O femeie din Botoşani a sunat la 112. Motivul pentru care i-a lăsat cu gura cascată pe angajaţi

O femeie

din Botoşani a sunat la 112. Motivul pentru care a decis să ceară ajutor a devenit viral pe Internet. Totul a plecat de la faptul că fiul ei nu vrea să mănânce carne.

„Minorul era calm şi ne explica şi nouă şi mamei că nu are nimic, doar că nu doreşte să mănânce carne. Ne-a spus că este vegetarian, nu îi place carnea. A spus că este primul pe clasă la învăţătură, nu bea, nu fumează, dar nu îi place carnea şi nu înţelege de ce ar trebui să meargă cu noi la spital, pentru că nu se simţea rău”, a spus un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, anunță Europa FM, citat de Stiripesurse.

Drept urmare, autoritățile au vrut să o amendeze pe femeie pe pentru că a apelat fără motiv 112. Dar a scăpat cu un avertisment, după ce băiatul i-a rugat pe poliţişti să nu o amendeze pe mama sa.