Femeie moartă, ţinută pe catafalc în curtea casei. Soţul refuza să intervină

Caz uluitor în judetul Bihor. Mascatii au descins în casa unui fost chirurg care isi tinea sotia moartă pe un catafalc în curte si refuza să o îngroape. Bătrânul, dar si unul dintre fiii săi, care s-au baricadat în casă, au fost internati la psihiatrie.

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 08:00
Femeie moartă, ţinută pe catafalc în curtea casei. Soţul refuza să intervină

Autoritățile au fost alertate de unul dintre fii chirurgului de 86 de ani, care venise la Beiuș să-şi înmormânteze mama, dar s-a lovit de refuzul tatălui şi al fratelui său. Acesta din urmă fusese convins de bătrân să păstreze cadavrul în curte, pe un catafalc special amenajat.

Când a văzut trupele de intervenție, bătrânul a declanșat un scandal monstru. Mascaţii au fost nevoiţi să spargă uşa casei, după ce acesta şi unul din fii săi s-au baricadat în casă şi au ameninţat că vor da foc locuinţei, dacă cineva se atinge de sicriul în care se afla trupul neînsufleţit al soţiei sale. Ulterior, cadavrul femeii a fost luat şi transportat la capelă. Poliţiştii au aflat că vecinii l-au întrebat de mai multe ori pe bătrân când își înmormântează soţia, iar acesta le-a spus că aşteaptă o autorizaţie de la Primărie. Medicul și fiul său au fost duși la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.