Femeie pe trotinetă electrică, lovită de o maşină de poliţie

Incident mai puțin obișnuit în Vâlcea. O femeie care mergea pe o trotinetă electrică s-a lovit de mașina de poliție care i-a tăiat calea. Femeia a ajuns la spital. 

22 nov. 2022, 14:36
Femeie pe trotinetă electrică, lovită de o maşină de poliţie

O femeie care se deplasa cu o trotinetă electrică, pe un drum judeţean din localitatea Drăgoeşti, judeţul Vâlcea, a fost rănită după ce a fost acroşată de o autospecială de poliţie. La volanul maşinii de poliţie se afla un poliţist din comuna Olanu.

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un poliţist din comuna Olanu, în timp ce conducea autospeciala de poliţie, pe raza comunei Drăgoeşti, pe DJ 678, ar fi acroşat o persoană de sex feminin, care se deplasa pe o trotinetă electrică. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei trotinetei electrice, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Vâlcea.

Citeşte şi: Lamborghini Huracan în valoare de 250.000 de dolari, înmatriculat în România, distrus într-o cursă ilegală pe o stradă din Ungaria

Atât femeia rănită, cât şi agentul de Poliţie au fost testaţi cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie, două persoane au murit pe loc în urma unui accident produs în Bacău

Din primele informaţii, vinovat ar fi fost agentului care a virat stânga spre un drum perpendicular, fără să se asigure dacă din față vine ceva, iar femeia nu a mai putut să oprească. Colegii polițistului care conducea au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.