Femeie suspectată de ŞANTAJ, prinsă în flagrant de poliţişti, în Capitală

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost prinsă în flagrant când lua bani de la o altă femeie, pe care o şantajase. Ea a fost reţinută după ce a primit 1.000 de euro, bani marcaţi. Asta după ce prin ameninţări şi-a obligat victima să-i plătească suma de 12.000 de lei.

RomaniaTV.net
26 oct. 2013, 10:36
Femeie suspectată de ŞANTAJ, prinsă în flagrant de poliţişti, în Capitală

O femeie de 37 de ani a acordat un împrumut unei persoane în valoare de 3.000 de lei. În momentul în care a vrut să-şi recupereze banii a recurs la ameninţări şi intimidări. De asemenea, şi-a obligat victima să-i plătească 12.000 de lei. Femeia nu a mai suportat presiunea şi a depus plângere la poliţie şi s-a organizat un flagrant.

Citeşte şi: Cu şpaga-n gură. Prins în flagrant, un poliţist a încercat să înghită mita

Potrivit România TV, femeia suspectată de şantaj a fost prinsă în momentul în care o mie de euro de la victimă, bani marcaţi. De asemenea, oamenii legii au făcut percheziţii şi au găsit maşina victimei, luată drept gaj, în parcarea unui magazin. În autoturism au fost găsite 2.000 de ţigarete de contrabandă.

Şantajista a fost reţinută pentru 24 de ore şi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Citeşte şi: Doi bărbaţi reţinuţi după ce au primit dobânda pentru bani împrumutaţi cu camătă