Femeie tâlhărită pe stradă în Bucureşti. Doi tineri au fost arestaţi

Doi tineri, de 20 ani, respectiv 22 de ani, au fost arestaţi după ce au tâlhărit o femeie pe stradă în sectorul 5 al Capitalei. 

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 10:24
Femeie tâlhărită pe stradă în Bucureşti. Doi tineri au fost arestaţi

Cercetările poliţiştilor au fost declanşate la data de 17 decembrie 2019 după ce o femeie de 47 de ani a reclamat faptul că, în jurul orei 06.30, în timp ce se deplasa pe o stradă, din spate s-au apropiat două persoane necunoscute care, sub ameninţare cu acte de violenţă, i-au sustras geanta, după care au fugit într-o direcţie necunoscută.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 19 Poliţie, au identificat şi ulterior depistat doi tineri, de 20, respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei doi au fost conduşi la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, în sarcina acestora s-a stabilit că, în dimineaţa de 17 decembrie 2019, în urma unei înţelegeri prealabile, s-ar fi deplasat într-un cartier din Capitală şi, după ce au urmărit persoana vătămată, pe o alee situată în spatele unui bloc din sectorul 5, tânărul de 20 de ani ar fi ameninţat-o, apoi i-ar fi smuls geanta ce conţinea mai multe bunuri, în timp ce tânărul de 22 de ani ar fi asigurat locul, pentru a nu fi surprinşi.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.