Femeile cu bărbaţi înalţi sunt mai fericite. Explicaţia cercetătorilor

Cercetatorii din Coreea de Sud au descoperit care este secretul unei căsătorii fericite: un soţ înalt. Evident, la asta se adaugă şi interesele comune, simţul umorului şi o viaţă sexuală sănătoasă.

RomaniaTV.net
04 dec. 2015, 10:13
Femeile cu bărbaţi înalţi sunt mai fericite. Explicaţia cercetătorilor

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Konkuk din Seul, cu cat diferenta de inaltime dintre sotie si sot este mai mare, cu atat e mai fericita.

„Desi se stie faptul ca femeile, din motive evolutioniste, prefera barbatii inalti pentru imperechere, niciun studiu nu a investigat daca un barbat inalt isi face sotia mai fericita”, a declarat cercetatorul Kitae Sohn, coordonatorul studiului. „Diferenta mare de inaltime este strans legata de nivelul de fericire al sotiei.”

Citeşte şi  5 lucruri pe care NU le ştiai despre femei

Acesta a adaugat ca relatia dintre inaltime si nivelul de fericire „se estompeaza gradual de-a lungul timpului si dispare complet dupa 18 ani de casnicie.”

„Totusi, perioada lunga de disipare indica un impact puternic al inaltimii barbatului asupra psihologiei feminine, impact datorat probabil evolutiei”, a spus cercetatorul, potrivit aktual24.ro.

Citeşte mai mult pe ele.ro